Scene de groază într-un zbor Wizz Air. „Sânge peste tot în baie, copiii plângeau”. Ce s-a întâmplat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.12.2023 - 20:40
Scene de groază într-un zbor Wizz Air. Era sânge peste tot în baie, copii plângeau. Ce s-a întâmplat - Foto: Wizz Air / imagine cu caracter ilustrativ

Scene de groază într-un zbor Wizz Air. Era sânge peste tot în baie, copiii plângeau. Ce s-a întâmplat și de ce s-au speriat pasagerii, dar si echipajul de la bord.

SHARE

Scene de groază într-un zbor Wizz Air. Era sânge peste tot în baie, copiii plângeau. Ce s-a întâmplat și de ce s-au speriat pasagerii, dar și echipajul de la bord.

Scene de groază la bordul unei aeronave Wizz Air

Potrivit presei, un pasager al unui zbor Wizz Air de la Budapesta la Abu Dhabi s-a îmbolnăvit, iar zborul a fost întrerupt din cauza unei sângerări neoprite înainte de aterizarea la Ankara.

Citește și:  AUDIO Un cal a scăpat liber, prin cala unui avion. Ce sa întâmplat apoi cu aparatul de zbor

Joi după-amiază, un zbor Wizz Air a plecat de pe Aeroportul Internațional Liszt Ferenc spre Abu Dhabi cu un pasager care s-a îmbolnăvit la bord. Potrivit unui martor ocular, femeia de vârstă mijlocie s-a plâns că se simte rău și apoi a leșinat. Echipajul i-a liniștit pe pasageri că la bord se află un medic, în timp ce femeia la început să sângereze, relatează Blikk.

Aceștia au încercat să o trateze pe femeie în baia din spatele cabinei de pilotaj, dar nu au reușit. „A fost ca într-un film de groază, sângele băltea în baie, pe scaune și pe culoar, copiii doamnei plângeau, nimeni nu știa ce să facă”, a declarat un pasager pentru ziar.

Avionul a aterizat de urgență 

În cele din urmă, avionul a aterizat de urgență la Ankara, în Turcia, însoțitorii de bord încercând să acopere petele de sânge cu saci de nailon negru. O ambulanță aștepta avionul când a aterizat. Se crede că familia de patru persoane călătorea la Abu Dhabi pentru Revelion, potrivit index.hu.

Citește și:  O femeie a încercat să deschidă ușa avionului, în timpul zborului. Era drogată

După publicarea articolului, compania aeriană a făcut precizări: "Zborul Wizz Air între Budapesta și Abu Dhabi din 29 decembrie a trebuit să fie întrerupt din cauza unei afecțiuni medicale grave a unui pasager. 

Echipajul a venit imediat în ajutorul acestuia, având la bord doi medici, care au fost și ei pasageri ai zborului. Personalul Wizz Air a considerat că zborul trebuia deviat și că pasagerul trebuia transportat la spital cât mai curând posibil și a emis un semnal de urgență standard internațional.

Avionul a aterizat apoi pe Aeroportul Internațional Esenboga din Ankara, de unde pasagerul a fost transportat imediat la spital. Din motive de confidențialitate, nu putem dezvălui mai multe detalii".

Aceștia au adăugat că echipajul a acționat conform protocolului, iar zborul și-a continuat călătoria spre Abu Dhabi după aterizarea la Ankara.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te