Un gunoier a spart 12 milioane € câștigați la loto pe femei și cocaină. Acum lucrează pe șantier

DE Daniel Toșa | Actualizat: 23.12.2023 - 16:16
Un gunoier a spart 12 milioane € câștigați la loto pe femei și cocaină. Acum lucrează pe șantier - Foto: Profimedia image - Caracter ilustrativ

A spart 12 milioane €, câștigați la loto, pe femei și cocaină. Acum lucrează pe șantier. Un bărbat care a devenit milionar după ce a luat marele pot la loterie a revenit la „munca de jos” după ce și-a „spart” toată averea pe petreceri cu mii de femei și droguri.

SHARE

Michael Carroll, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscut publicului după ce, la vârsta de 19 ani, a dat lovitura câștigând premiul cel mare la loterie în Marea Britanie, însă povestea sa a luat o turnură, brusc, după ce a intrat în rândul magnaților, peste noapte.

Un gunoier a spart 12 milioane €, câștigați la loto, pe femei și cocaină. Acum lucrează pe șantier

Michael, care era un tip sărac și lucra ca gunoier a devenit un veritabil Don Juan după ce premiul cel mare de la loto l-a transformat milionar. Cum au apăratu banii în viața lui - imediat au apărut și femeile frumoase dornice de aventuri și petrecei somptuoase stropite cu băuturi fine și drogurile bogaților („cocaina” n.red).

Caștigătorul la loto s-a lăudat că s-a iubit cu 4.000 de femei după ce a câștigat potul cel mare la loterie. Bărbatul a cheltuit banii pe lanțuri de aur, vacanțe extravagante, femei, alcool și cocaină.

„Aveam femei goale cu tăvi de cocaină”, spune bărbatul.

Citește și: Un cuplu a jucat numerele potrivite la loto dar nu a primit banii. Ce mesaj ciudat i-a dat banca ?

Sintagma „banii îți iau mințile” s-a dovedit a fi un mare adevăr și pentru Michael care și-a terorizat la propriu vecinii cu comportamentul său antisocial după ce a devenit bogat. El a executat trei pedepse cu închisoarea și a apărut în instanță de peste 30 de ori pentru infracțiuni precum conducere periculoasă și scandal.

Mirajul banilor nu a durat prea mult și a rămas fără cu conturile goale, fără casă și s-a declarat falit în 2013. Acum el lucrează la o carieră ca șef de șantier.

Citește și: După 15 ani de muncit în Italia, o femeie a tras lozul câștigător. Câți bani a câștigat la loterie

„De când sunt în Scoția nu am mai avut probleme cu poliția. Am fost un cetățean care respectă legea, credeți sau nu. Toate prostiile sunt în trecut. Acum am 40 de ani, nu 19. Nu regret și nu îmi doresc nimic, potrivti The Sun.

Dacă trăiești așa, te gândești mereu "De ce am făcut asta, de ce am făcut asta" și nu vreau să trăiesc așa.

"Nu, nu-mi doresc să fi pus niște bani deoparte pentru copii.

"Copiii mei vor trebui să muncească pentru ceea ce primesc.

"Am muncit toată viața mea înainte de a câștiga și muncesc din greu și acum. Chiar și atunci când eram la școală, obișnuiam să chiulesc și mă duceam pe câmpul de căpșuni cu mama și cu bunica mea.

"Oricare dintre șefii mei vă va spune cât de mult muncesc."

Mickey a adăugat: "Copiii mei nu sunt supărați pe mine pentru că am cheltuit banii.

"Unul dintre ei a glumit cu mine și mi-a spus: "Știu unde ai cheltuit toți banii - cocaină și prostituate", iar mie nu mi-a venit să cred.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te