Polițistă concediată după 7 aventuri amoroase la birou. Acum se simte înșelată și își acuză colegii

DE Daniel Toșa | Actualizat: 02.03.2023 - 13:40
Polițistă concediată după 7 aventuri amoroase la birou. Acum se simte înșelată și își acuză colegii - FOTO: Twitter/ @ContessaMarvel

O polițista din Tennessee, SUA a fost concediată din cauza numeroaselor sale aventuri amoroase cu colegii ei. Femeia a fost denunțată chiar de iubitul ei, sătul de escapadele femeii. În schimb polițista se apără și spune că a fost atrasă într-o capcană și exploatată de colegii ei

SHARE

Maegan Hall, o polițistă în vârstă de 26 de ani, a dat vina pe o "căsnicie cu probleme" pentru aventurile ei extravagante, susține că s-a simțit prinsă în capcană și exploatată în rândurile polițiștilor din departamentul de poliție din La Vergne, format numai din bărbați.

Polițistă concediată după 7 aventuri amoroase la birou. Acum se simte înșelată și își acuză colegii

Mai mult femeia a depus o plângere în scris formată din nu mai puțin de 51 de pagini în care-i acuză pe foștii colegi, inclusiv pe șeful poliției că au profitat de ea și au exploatat-o în scopuri amoroase.

Mai mult ea îi acuză că a fost forțată să aibă escapade sexuale cu colegii. Polițista îl acuză pe fostul șef al secției de poliție că a creat cadrul pentru exploatarea sexuală a femeilor ofițer care erau detașate acolo.

Citește și: VIDEO Aeronava „Ziua judecății de apoi” în Europa. Poate porni un război nuclear dacă ordonă Biden

"Acolo unde doamna Hall a căutat modele de urmat la noul ei loc de muncă, a găsit în schimb prădători", se arată în proces. "În loc să îi ofere dezvoltare profesională, supraveghetorii ei și șeful poliției au pregătit-o pentru "exploatare amoroasă".

Fosta polițistă susține că s-a confruntat cu o ură publică și publicitatea negativă de când a fost concediată, iar din această cauză a fost împiedicată să își găsească un nou loc de muncă.

Polițista Maegan Hall și colegii ei din secția La Vergne, statul Tennessee, au intrat în colimatorul anchetatorilor americani după ce s-ar fi implicat într-o "aventură amoroasă sălbatică" la locul de muncă.

Citește și: Turcii construiesc un km de galerie de metrou mult mai scump la Cluj ca la București. Cum se explică

Polițistă căsătorită, show-uri erotice cu colegii de muncă

Procurorii au acuzat-o, în ianuarie 2023, pe Maegan Hall că ar fi participat la show-uri erotice și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Întâlnirile dintre colegii de serviciu au avut loc la hoteluri și la petreceri în casele altor ofițeri sau pe o barcă cu motor.

Procurorii o acuză pe Maegan Hall că ar fi participat la aceste evenimente și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Oficialii au început să analizeze viețile personale ale ofițerilor de poliție când primarul din La Vergne, Jason Cole, a primit un pont că Hall se culca cu mai mulți colegi de poliție și a avut parte de amor în trei cu Magliocco și soția acestuia.

Când a fost întrebat despre pont, Magliocco a recunoscut că a întreținut sex cu Hall în „numeroase ocazii”, se spune în raport, potrivit nypost.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te