O cunoscută artistă internațională anunță că se retrage din muzică. „Următorul album va fi ultimul”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.01.2024 - 16:55
O cunoscută artistă internațională anunță că se retrage din muzică. „Următorul album va fi ultimul” - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

O cunoscută artistă internațională anunță că se retrage din muzică. „Următorul album va fi ultimul”. Iată despre cine este vorba și ce a declarat aceasta despre muzica sa.

SHARE

O cunoscută artistă internațională anunță că se retrage din muzică. „Următorul album va fi ultimul”. Iată despre cine este vorba și ce a declarat aceasta despre muzica sa.

Se retrage din muzică

Selena Gomez reflectă asupra carierei sale și dorește să se concentreze pe actorie, în timp ce sugerează că următorul ei album ar putea fi ultimul.

Actrița „The Only Murders in the Building” a fost invitată în ultimul episod al podcastului SmartLess cu Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett. În timp ce a vorbit despre modul în care a început să cânte, ea a dezvăluit că a vrut să se stabilească cu un lucru în cariera ei.

„Am început să mă distrez foarte mult cu muzica și apoi turneele au fost foarte distractive. Dar îmi făceam emisiunea TV în același timp [Wizards] și mi s-a părut foarte distractiv, așa că am continuat, dar cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai mult, mi-ar plăcea să găsesc ceva pe termen lung”, le-a spus ea gazdelor.

Gomez a dezvăluit, de asemenea, că sănătatea ei mintală este afectată din cauza sarcinii grele de muncă pe care o avea la o vârstă fragedă.

„Am fost la un institut de psihiatrie și mi-am anulat unul dintre turneele”, din cauza provocărilor supraîncărcării de muncă. „M-a ajuns doar pentru că îmi place să lucrez și îmi distrage atenția de la lucrurile rele.”

„Vreau să mă relaxez pentru că sunt obosită”

Gomez a remarcat că este într-un moment în care vrea să aleagă o cale de carieră și să se concentreze pe actoria ei, adăugând: „Simt că mai am un album în mine, dar probabil că aș alege actoria”.

Gazdele au lăudat talentele muzicale ale lui Gomez și au spus că nu trebuie să aleagă niciunul, la care a răspuns: „Ai dreptate, dar o să vreau să mă relaxez pentru că sunt obosită”.

Citește șiCare a fost cel mai mare haiduc din Moldova? Purta numele unui sfânt iubit de români

Gomez a vorbit, de asemenea, despre cum a ajuns să cânte în primul rând după seria sa de succes de la Disney Channel, Wizards of Waverly Place .

„Disney este, se poate spune, o mașinărie și, într-un fel, îmi cere cu forță să știu să cânt pentru a putea cânta piesa tematică [a unui spectacol]. Ei știu să împacheteze pe cineva și să facă din asta o amenințare cu trei amenințări”, a spus ea.

După ce a cântat tema, Disney a întrebat dacă va înregistra un album despre care Gomez „a crezut că ar fi distractiv”.

„Mi-am dorit să fiu actriță, nu am vrut niciodată să fiu cântăreață cu normă întreagă, dar se pare că acel hobby s-a transformat în altceva”, a adăugat ea.

Gomez a continuat: „Nu cred că sunt cel mai bun cântăreț, dar știu să spun povești și îmi place să pot să fac cântece.”

Pe lângă actorie, Gomez este și în spatele Rare Beauty, o linie de cosmetice pe care a lansat-o în timpul Covid.

Citește șiRecunoașteți personajul? A jucat cu Ștefan Iordache în primul și ultimul său film

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te