Liderul majorității din Senat, legislație uimitoare privind OZN-urile prăbușite și piloții non-umani

DE Adina Mutăr | Actualizat: 19.07.2023 - 13:22
Liderul majorității din Senat, legislație uimitoare privind epavele OZN prăbușite 9Imagine cu rol ilustrativ)-Foto: RTBF.be

Liderul majorității din Senat a propus o legislație uimitoare privind OZN-urile prăbușite și piloții non-umani, după mărturiile extraordinare a unor martori din programe guvernamentale secrete.

SHARE

Liderul majorității din Senat, legislație uimitoare privind OZN-urile prăbușite și piloții non-umani, sugerând că Guvernul SUA sau contractorii privați ar putea deține în secret OZN-uri recuperate și „dovezi biologice de inteligență non-umană”, ființe vii sau decedate. 

Chuck Schumer (D-N.Y.) împreună cu un grup bipartizan format din alți cinci senatori au introdus o legislație extraordinară la 13 iulie, prin care definesc „inteligența non-umană” ca „orice formă de viață non-umană inteligentă și simțitoare, indiferent de natură sau de originea finală, care poate fi considerată responsabilă pentru OZN-uri”, potrivit The Hill.

Liderul majorității din Senat, legislație uimitoare privind OZN-urile prăbușite și piloții non-umani

Având în vedere stigmatul de decenii asociat cu subiectul OZN, un astfel de limbaj uimitor nu este inclus în legislația bipartizană a Congresului dintr-un simplu capriciu, cu atât mai puțin propus de principalul parlamentar al Senatului.

Potrivit unei declarații ce însoțește legislația, dezvăluirea în 2017 a unui program guvernamental de cercetare a OZN-urilor, necunoscut anterior, a stimulat o investigație amplă a Congresului asupra Fenomenelor Anormale Neidentificate (UAP), noua terminologie a Guvernului pentru OZN-uri.

Ancheta în curs „a descoperit o rețea vastă de indivizi și grupuri” care susțin cu au cunoștință de programe secrete legate de UAP.

Potrivit lui Schumer, „numărul mare și varietatea” afirmațiilor legate de OZN „i-a făcut pe unii din Congres să creadă că Guvernul SUA a ascuns informații importante cu privire la UAP pe perioade largi de timp.” 

Mai mult, așa cum se menționează în legislație, „dovezile și mărturiile credibile indică faptul că Guvernului Federal are înregistrări cu OZN-uri ce nu au fost declasificate”, așa cum este cerut de lege.

În acest scop, legislația lui Schumer stabilește o agenție independentă cu nouă membri pentru a colecta, revizui și declasifica înregistrările UAP. 

Dacă ar fi adoptată în forma sa actuală, legea ar impune ca toate documentele guvernamentale OZN „să poarte o indicație de dezvăluire publică imediată”.

Legislația propusă urmează acuzațiilor explozive ale unui fost oficial de informații, David Grusch, că programele secrete de recuperare a OZN-urilor și de inginerie inversă au fost ascunse ilegal de Congres. 

Important este că puternicul organism de investigație ce supraveghează agențiile de informații ale SUA a considerat că acuzațiile lui Grusch sunt „credibile și urgente”. 

Mai mult decât atât, primul inspector general al comunității de informații – numit de președintele Barack Obama, confirmat de Senat și acum avocat de profil înalt în practică privată – l-a reprezentat pe Grusch în timp ce trecea prin procesul dezvăluirilor.

Într-un interviu acordat NewsNation, senatorul Marco Rubio (R-Fla.), vicepreședintele Comitetului Selectat al Senatului pentru Informații, a coroborat acuzațiile lui Grusch cu legislația bipartizană a lui Schumer.

Potrivit lui Rubio: „Fie ceea ce spune Grusch este parțial adevărat sau în întregime adevărat, fie avem niște oameni cu adevărat inteligenți, educați, cu autorizații mari și poziții foarte importante în guvernul nostru care sunt nebuni și ne conduc într-o vânătoare de vrăjitoare”.

„Majoritatea acestor oameni”, a continuat Rubio, „au deținut autorizații foarte înalte și funcții de top în cadrul guvernului nostru. Deci, ce motiv ar avea atât de mulți oameni cu acest tip de calificare – aceștia sunt oameni serioși – să se prezinte și să inventeze ceva?”.

Rep. Mike Gallagher (R-Wis.), care face parte din Comitetul Permanent Select al Camerei pentru Informații, a declarat că „tot felul de denunțători OZN ies la scenă deschisă” și spun Congresului că „au făcut parte dintr-un program sau altul ce implică fenomenul OZN”.

Potrivit lui Gallagher, adoptarea de anul trecut a protecției informatorilor OZN a dus la „o varietate de discuții destul de intense”.

Comentariile remarcabile ale lui Rubio și Gallagher susțin două rapoarte ce citează mai mulți oficiali din armată, informații și din sectorul privat, că antreprenori din apărare posedă mai multe nave de origine non-umană.

Toate OZN-urile recuperate și dovezile biologice ale inteligenței non-umane trebuie dezvăluite

În timp ce legislația introdusă în iunie ar întrerupe finanțarea oricăror programe secrete privind recuperarea de epave OZN și de inginerie inversă, propunerea senatorului Schumer merge mai departe.

O prevedere din noul amendament cere ca „toate OZN-urile recuperate și dovezile biologice ale inteligenței non-umane controlate de persoane sau entități private vor fi transferate Guvernului SUA în interesul binelui public”. 

Citește și: Congresul SUA organizează o audiere privind recuperarea de OZN-uri prăbușite și piloți extratereștri

Mai mult, pentru a asigura eventuala eliberare a tuturor documentelor și informațiilor guvernamentale OZN, noua legislație necesită un „plan de campanie de divulgare controlată”.

În cazul în care comisia de revizuire propusă de nouă membri consideră că orice document UAP este prea sensibil pentru a fi lansat imediat, astfel de înregistrări ar fi supuse unui „plan bazat pe criterii de referință” cu recomandări pentru „timpul exact” la care „poate fi dezvăluit în mod corespunzător publicului”.

În urma unei recomandări din partea Comisiei de examinare, legislația îl stabilește pe președintele SUA drept „autoritatea unică și nedelegabilă de a dezvălui” înregistrările legate de OZN-uri către public.

Având în vedere această mențiune a autorității direct către președinte, este probabil ca Senatul condus de Schumer să fi coordonat sau să se fi consultat cu Casa Albă și Administrația Biden înainte de a propune o astfel de legislație extraordinară.

Citește și: VIDEO Expert OZN de la Pentagon: Americanii au epave de nave extraterestre. „Au aterizat pe Pământ

Potrivit reprezentanților Tim Burchett (R-Tenn.) și Anna Paulina Luna (R-Fla.), Comisia de Supraveghere a Camerei va organiza o audiere la 26 iulie, cu șase martori de top care au servit atât în administrația democrată, cât și în cea republicană. .

Schumer a subliniat că „publicul american are dreptul să învețe despre tehnologii de origini necunoscute, inteligență non-umană și fenomene inexplicabile”.

Legislația extraordinară adoptată și propusă în ultimii ani plus audierile deschise ale Congresului vor elucida misterul de decenii legat de OZN-uri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te