Congresul SUA organizează o audiere privind recuperarea de OZN-uri prăbușite și piloți extratereștri

DE Adina Mutăr | 16.06.2023 - 16:51
Congresul SUA organizează o audiere privind recuperarea de OZN-uri prăbușite (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: Chron

Congresul SUA organizează o audiere privind recuperarea de OZN-uri prăbușite și piloți extratereștri în urma acuzațiilor unui fost ofițer de informații care a sugerat că Guvernul SUA deține astfel de „elemente non-umane”.

SHARE

Camera Reprezentanților intenționează să organizeze o audiere în urma acuzațiilor unui fost ofițer de informații care a sugerat că guvernul SUA deține vehicule extraterestre „intacte sau parțial intacte”și cadavre de extratereștri.

Comisia pentru Supraveghere și Responsabilitate a Congresului, principala comisie de investigație a Camerei Reprezentanților SUA, intenționează să organizeze o audiere pe tema OZN-urilor în urma acuzațiilor unui fost ofițer de informații că SUA ar fi găsit nave extraterestre prăbușite.

Congresul SUA organizează o audiere privind recuperarea de OZN-uri prăbușite și piloți extratereștri

Fostul oficial de informații, David Grusch, a susținut că guvernul SUA are un program secret axat pe recuperarea epavelor de nave spațiale non-umane care s-au prăbușit și pe studierea tehnologiei acestora.

Grusch a mai sugerat că guvernul deține și corpuri de piloți extratereștri recuperate din epave.

David Grusch este veteran al Agenției Naționale de Informații Geospatiale (NGA) și al Oficiului Național de Recunoaștere (NRO), iar din 2019 până în 2021 a fost reprezentantul NRO la Grupul operativ pentru Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP) din cadrul Pentagonului.

Citește și: VIDEO Expert OZN de la Pentagon: Americanii au epave de nave extraterestre. „Au aterizat pe Pământ”

De la sfârșitul anului 2021 până în iulie 2022, el a fost coordonator al analizelor UAP la NGA și reprezentantul acesteia în grupul operativ.

Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Supraveghere, Austin Hacker, a declarat că, pe lângă afirmațiile recente ale lui Grusch „continuă să apară rapoarte cu privire la fenomene anormale neidentificate”, potrivit Guardian.

Citește și: VIDEO Experți NASA s-au reunit prima dată pentru fenomenul OZN. Ce-au văzut astronauții

Pentagonul neagă acuzațiile și a declarat că nu există „informații verificabile care să susțină afirmațiile că vreun program privind posesia sau inginerie inversă a tehnologiei extraterestre au existat în trecut sau există în prezent”.

Jonathan Grey, un oficial al serviciilor secrete americane la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (Nasic), a confirmat și el existența „materialelor exotice”.

„Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri”, a spus Gray.

„Recuperările de acest fel nu se limitează la Statele Unite. Acesta este un fenomen global și, totuși, o soluție globală continuă să ne scape.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te