Fiica unui ucigaș în serie rupe tăcerea: „Trebuia să merg la fântână, iar eu știam ce înseamnă asta”

DE Daniel Toșa | 13.12.2022 - 15:18
Fiica unui ucigaș în serie rupe tăcerea: „Trebuia să merg la fântână, iar eu știam ce înseamnă asta”

O femeie a susținut că tatăl ei a ucis până la 70 de femei pe o perioadă de câteva decenii și chiar a obligat-o să arunce cadavrele într-o fântână.

SHARE

Lucy Studey a declarat că tatăl ei, Donald Dean Studey, a comis zeci de crime de-a lungul mai multor decenii și chiar a obligat-o pe ea și pe frații ei să ascundă cadavrele într-o fântână din apropiere.

"Ne spunea doar că trebuie să mergem la fântână, iar eu știam ce înseamnă asta. De fiecare dată când mă duceam la fântână sau pe dealuri, nu credeam că voi coborî. Credeam că mă va ucide pentru că nu-mi țineam gura", a declarat fiica ucigasului.

Lucy susține că ororile au avut loc pe tot parcursul anului și că ea și frații ei au folosit o roabă pentru a transporta cadavrele în lunile mai calde, înlocuind-o cu o sanie pe timp de iarnă.

Citește și: ANALIZA Când se va termina războiul din Ucraina? Când Vladimir Putin va pleca de la putere

Se crede că trupurile ar fi aparținut unor femei din Iowa, SUA.

Poliția reia săpăturile

Postul local de știri WHO-TV a dezvăluit că poliția va efectua o excavare completă a zonei din jurul proprietății.

Deja, câinii pentru cadavre ai Biroului șerifului din comitatul Fremont au detectat mirosul rămășițelor umane în patru locuri, inclusiv la un puț de 90 de metri.

Aceasta nu este prima dată când are loc o excavare la casă - în 2007, o săpătură care a costat comunitatea 300.000 de dolari dar nu a dat niciun rezultat.

Citește și: Curtea de Conturi: Zero controale la vamă cu scanerele mobile. Au intrat 316.000 camioane în doi ani

Cu toate acestea, această nouă investigație va scoate la iveală noi terenuri pe care poliția nu le-a acoperit până acum. Adjunctul șerifului Tim Bothwell a declarat că Lucy a abordat pentru prima dată autoritățile în urmă cu 15 ani, ceea ce a determinat căutarea inițială.

El a spus: "Lucy ne-a spus în 2007 și ne-am dus și am văzut că era doar o singură fântână pe proprietate pe care o puteam vedea, nu ne-am dat seama că era pe proprietatea altor persoane."

Ucigașul nu a plătit niciodată pentru faptele lui

În ciuda căutărilor reînnoite, Donald Studey nu va fi niciodată adus în fața justiției dacă afirmațiile lui Lucy se dovedesc a fi adevărate, deoarece a murit în martie 2013, la vârsta de 75 de ani.

Afirmațiile șocante ale lui Lucy au fost negate de sora ei mai mare, Susan Studey, care a declarat: "Nu am avut nici un răspuns: "Tatăl meu nu a fost bărbatul pe care ea îl face să pară a fi. Era strict, dar era un părinte protector care își iubea copiii. Tații stricți nu se transformă pur și simplu în criminali în serie... Sunt cu doi ani mai mare decât Lucy. Cred că aș ști dacă tatăl meu ar fi ucis", potrivit DailyStar.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te