De ce să NU sufli niciodată nasul în avion. Obicei trecut pe lista „neagră” a însoțitorilor de bord

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.03.2024 - 07:20
De ce să NU sufli niciodată nasul în avion. Obicei trecut pe lista „neagră” a însoțitorilor de bord - Foto? Profimedia / imagine rol ilustrativ

De ce să NU sufli niciodată nasul în avion. Obicei trecut pe lista „neagră” a însoțitorilor de bord. Ce alte secrete ascunse a scos la iveală o însoțitoare de bord și ce spune despre obiceiul de suflat nasul?

SHARE

De ce să NU sufli niciodată nasul în avion. Obicei trecut pe lista „neagră” a însoțitorilor de bord. Ce alte secrete ascunse a scos la iveală o însoțitoare de bord și ce spune despre obiceiul de suflat nasul?

Citește și:  Panică la bordul unui avion plecat din România după ce o roată a explodat

De ce să NU sufli nasul în avion?

În ultimii ani, membrii echipajului de cabină au împărtășit sau mulțime de secrete ale însoțitorilor de bord cu privire la ceea ce pasagerii ar trebui și nu ar trebui să facă în timpul lor. Potrivit unui lucrător al unei companii aeriene, suflarea nasului se află ferm pe lista de "a nu se face".

Însoțitoarea de zbor Taryn împărtășește adesea frânturi din muncă ei pe contul ei TikTok @tarynonajourney, iar recent a împărtășit un videoclip care a stârnit controverse, în care a enumerat câteva dintre principalele obiceiuri ale pasagerilor care se îngrijesc sau vor scoate mereu din sărite.

Filmându-se în timp ce se plimba printr-o cabină aparent goală, ea a explicat: "În primul rând, nu vrem să te auzim cum îți sufli nasul în timp ce nu aflăm într-un mediu apropiat și strâmt. Este o lipsă de. respect față de ceilați oameni și am impresia că ai putea să te duci la baie și să-ți sufli nasul".

Citește și:  O femeie a încercat să deschidă ușa avionului, în timpul zborului. Era drogată

De fapt, mersul la toaleta avionului este o necesitate pentru majoritatea obiceiurilor enervante pe care ea le-a semnalat, inclusiv nevoia de a trece vântul sau - cu părere de rău - dacă aveți nevoie de a vă scobi în nas. (Deși pentru un domn nefericit, un zbor recent la făcut să rămână blocat în toaletă pentru cea mai mare parte a călătoriei).

Videoclipul lui Taryn a lăsat oamenii împărțiți. În timp ce majoritatea au fost de acord că manierele de bază sunt importante, mai ales într-un spațiu limitat, unii s-au întrebat restricțiile ei nu au fost un pas prea departe.

"Deci, ce ar trebui să facem dacă avem alergii?", a întrebat un turist. Un altul a argumentat simplu: "Eu nu mă duc la baie".

O a treia persoană a adăugat că i s-au părut "câteva dintre aceste reguli [să fie] dubioase". Un călător adăugat că mirosurile și obiceiurile pasagerilor fac parte integrantă din experiența de zbor. "Cu toții trebuie să suportăm lucruri care nu ne place atunci când suntem la serviciu. Vei fi bine", a scris acesta.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te