Cum folosim corect șamponul uscat. Metoda greșită folosită până acum, demontată de specialiști

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 11.01.2024 - 20:02
Cum folosim corect șamponul uscat. Metoda greșită folosită până acum, demontată de specialiști - Foto: Bold Beauty / imagine cu caracter ilustrativ

Cum folosim corect șamponul uscat. Metoda greșită folosită până acum, demontată de specialiști. Tu știai de acest truc de frumusețe care îți ușurează viața?

SHARE

Cum folosim corect șamponul uscat. Metoda greșită folosită până acum, demontată de specialiști. Tu știai de acest truc de frumusețe care îți ușurează viața?

Cum folosim corect șamponul uscat

Șamponul uscat este o mană divină. Ne place, chiar dacă ne încurajează să evităm să ne spălăm efectiv părul.

Dacă v-ați grăbit vreodată să vă pregătiți și ați observat că firele de păr ale voastre sunt grase, și arată oribil pentru cina de diseară - pulverizarea cu șampon uscat pe rădăcini poate face toată diferența. 

Batiste - o marcă populară în Marea Britanie - spune că produsul îndepărtează uleiul fără a-ți usca părul, lăsându-te „să simți instantaneu tot părul ca fiind fabulos”.

Citește și: FOTO Cum arată Miss Venezuela 2023! Are o fetiță de 11 ani și este profesoară

Cu toate acestea, se pare că am folosit greșit lucrurile în tot acest timp. Un profesionist al frumuseții a explicat o modalitate „de schimbare a jocului” de a folosi produsul și de a-și lua rămas bun definitiv de la rădăcinile grase.

Bambi Does Beauty este o creatoare digitală care a strâns 462.000 de urmăritori pe Instagram datorită sfaturilor ei inteligente de frumusețe. Într-un videoclip recent, ea a împărtășit „hack-ul părului gras”, care a strâns peste 11.000 de aprecieri.

Influențatorul sfătuiește să folosiți un șampon uscat pudră, mai degrabă decât o sticlă de pulverizare, pe părul care a fost spălat în acea zi, în loc să așteptați până când părul devine gras. Ea recomandă să utilizați un produs „greu” și apoi să vă „întoarceți” părul pentru a crea un efect voluptuos asupra rădăcinilor.

„A fost cel mai mare lucru care a schimbat jocul”, a adăugat ea. Părul meu s-ar fi uns după șapte ore după ce l-am spălat... Mulțumesc mai târziu.” Sute de spectatori au accesat secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși gândurile - cu mulți care au folosit hack-ul.

Ce spun utilizatorii

Un utilizator a scris: „Coafuristul meu a folosit acest produs pe părul meu imediat după ce l-a spălat și tuns și în ziua a patra încă nu părea murdar! Ce! Scalpul meu este de obicei gras în ziua a 2-a. Vrăjitorie."

Un altul a comentat: „Bine, asta arată atât de frumos, mai ales volumul!” În timp ce un al treilea a adăugat: „Comandat! Sună fabulos!”

Citește și: O treime din francezi renunţă la unele produse de igienă. Unii fac duș fără săpun. Care este motivul

Unii oameni recomandă expertului în frumusețe să încerce o pudră de șampon uscat de casă, despre care ei spun că este mai eficientă și mai ieftină decât alternativele cumpărate din magazin. 

„Nu voi mai cumpăra niciodată șampon uscat de niciun fel”, a spus un utilizator. "Nimic din ce am cumpărat nu funcționează mai bine. Pentru o brunetă, este doar: cacao, pudră de săgeată, bicarbonat de sodiu și câteva picături de ulei de rozmarin pentru parfum."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te