De ce unele ustensile de bucătărie ne pot otrăvi? Anumite obiecte prezente des atunci când preparăm mâncarea cu ajutorul lor au devenit prezențe permanente, ușurându-ne munca. Dar unele dintre ele ascund și mari pericole pentru sănătatea noastră.
De ce unele ustensile de bucătărie ne pot otrăvi? Anumite obiecte prezente des atunci când preparăm mâncarea cu ajutorul lor au devenit prezențe permanente, ușurându-ne munca. Dar unele dintre ele ascund și mari pericole pentru sănătatea noastră.
Mierea este un aliment de bază în orice bucătărie, care poate fi consumat în siguranță pentru mult timp. Are mierea, însă, vreun termen de valabilitate? Și de ce este mierea atât de rezistentă la deteriorare?
O femeie puternică este puternică și încrezătoare, muncește din greu și este adesea ocupată. Este plină de sarcasm, este puternică, jucăușă și pregătită pentru orice provocare, știe ce vrea și va face tot posibilul să obțină acel lucru.
Un studiu al oamenilor de știință americani a demonstrat că rata mortalităţii la pacienţii COVID-19 trataţi cu hidroxiclorochină este mai crescută. Plaquenil, medicamentul ce are la bază hidroxiclorochina, a fost folosit și în România, recomandat de Institutul ”Matei Balș”.