Nu ai nevoie de soluții scumpe sau de produse chimice ca să ai un frigider mereu proaspăt. Secretul e un ingredient banal, la îndemâna oricui, care costă doar câțiva lei și face minuni.
Nu ai nevoie de soluții scumpe sau de produse chimice ca să ai un frigider mereu proaspăt. Secretul e un ingredient banal, la îndemâna oricui, care costă doar câțiva lei și face minuni.
Nu toate alimentele se păstrează bine oriunde în frigider. Depozitarea corectă e esențială pentru a le menține proaspete și sigure. Laptele, ouăle sau carnea au nevoie de rafturi reci constante, iar fructele și legumele de sertare speciale.
Un frigider roz apărut în mijlocul unui deșert pare un lucru straniu, trebuie să recunoașteți. Cum fotografia nu e trucată, nici creată cu inteligența artificială, scopul refrigeratorului cu o culoare ce amintește de filmul „Barbie” este cât de poate de real și de practic.
Frigiderul poate fi un focar de bacterii. Care sunt riscurile și cum poți preveni acest lucru? Temperatura inadecvată în interiorul frigiderului le oferă patogenilor un mediu propice pentru înmulțire.
ANPC a făcut controale și la restaurantul Parlamentului României. Au fost găsite nereguli grave, mizerie și nerespectări ale legislației în vigoare. Au fost aplicate amenzi de 72.000 lei.
De ce deschidem frigiderul fără să ne fie foame? Deschiderea frigiderului fără să avem cu adevărat nevoie de hrană este un gest pe care mulți oameni îl fac instinctiv. În spate se află totuși o explicație mai profundă, spun psihologii.
Dacă cumpărați o cantitate mare de carne, congelatorul nostru este cel mai potrivit pentru depozitarea sa în siguranță.
Frigiderul ne ajută cu multe lucruri, dar păstrarea alimentelor proaspete la nesfârșit nu este unul dintre ele. Iată 12 tipuri de alimente pe care de multe ori le păstrăm prea mult timp, punându-ne în pericol sănătatea.