Metoda prin care poți tăia ceapa fără să îți dea lacrimile. Cum trebuie să fie cuțitul? Cercetătorii de la Universitatea Cornell au studiat problema.
Metoda prin care poți tăia ceapa fără să îți dea lacrimile. Cum trebuie să fie cuțitul? Cercetătorii de la Universitatea Cornell au studiat problema.
Mulți români caută soluții sigure pentru a scăpa de rozătoare. Trucurile naturale care alungă șoarecii din casă arată că legumele banale, precum ceapa și ardeiul iute, pot fi mai eficiente decât substanțele chimice.
Cozile plantei ce are beneficii ascunse pentru sănătatea ta. Românii nu consumă. Pline de vitamine precum vitamina A, K, C, cu zeci de beneficii pentru corpul tău.
O tai, plângi puțin, dar corpul tău îți mulțumește mult. Este „aurul alb” din grădină, e una dintre cele mai ieftine, dar și cele mai valoroase legume pentru sănătate. Curăță sângele, sprijină ficatul, scade tensiunea și îți protejează inima fără rețetă de la medic. Cine e?
Lui Călin Georgescu îi pute Dacia! În ziua în care a îndemnat la boicotarea supermarket-urilor occidentale, el a mers la piață, pentru ceapă românească de 3 lei, cu un Renault Arkana de 30.000€ și șofer. Poate nu întâmplător, mașina a fost lansată prima dată în Rusia, în 2019.
Ceapa încolțită este comestibilă sau otrăvitoare? Este o dilemă pentru multe persoane. Unii aleg să o arunce și să nu riște nimic. Această legumă trebuie depozitată în condiții speciale.
Forma în care sunt tăiate alimentele influențează gustul acestora. Dacă feliați o ceapă în rondele s-ar putea să simțiți un gust diferit decât dacă o tăiați cubulețe. La fel și în cazul altor alimente. Dar de ce se întâmplă acest lucru? Experții cred că au găsit răspunsul.
Ingredientul din bucătărie care pune capăt frunzelor galbene ale plantelor tale. Remediul natural care îți protejează plantele. Iată ce spun experții și despre ce ingredient este vorba?