VIDEO Cumpănașu: Am făcut sex prin toalete cu profesoare care se dau, azi, fete mari. Aveau 14 ani

DE Petre Bădică | Actualizat: 05.01.2021 - 13:29
Cumpănașu / playtech

Alexandru Cumpănașu explică, într-o înregistrare video, modul în  care făcea sex cu minore în toaleta școlilor. El pretinde că unele dintre minorele cu care a întreținut raporturi sexuale au ajuns, azi, profesoare.

SHARE

Alexandru Cumpănașu este urmărit de 500.000 de tineri pe tiktok. Majoritatea sunt elevi minori.

Citește și: Alexandru Cumpănașu îndeamnă 500.000 de elevi, pe Tik-Tok, la revoltă împotriva profesorilor

Într-o înregistrare video, ce datează din 14 decembrie, Alexandru Cumpănașu are un mesaj suburban pentru profesoarele care „le țin elevilor lecții de moralitate”.

Citește și: Deschiderea școlilor depinde și de numărul profesorilor vaccinați. Înscrierile, până în 15 ianuarie

El pretinde că, minor fiind, a avut relații sexuale în toaleta școlilor cu alte tinere minore, care, azi, au ajuns profesoare.

Ce spune Cumpănașu în înregistrarea video

„Alta este învățătoare, alta este doctoriță și acum țineți lecții de moralitate? Când la 14 – 15 ani făceau sex cu mine. Ele vă țin vouă morală? Sigur, pe ascuns fără să știe părinții. Mă mai trezeam dracului la vârsta aia cu una care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alții. Dintre aceste femei care vă reproșează: ești îngrijită, ești vopsită în cap, ai piercing și care spun că ele erau niște sfinte. Ieșea sfințenia prin voi. Sau să vă aduc minte de sexul prin toalete pe care l-am făcut cu unele dintre voi și ați ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu. Eu vorbeam de școala generală. Și voi le țineți lecții de morală celor de azi?

Nu mai bine le explicați. Dacă faceți sex, așa, aveți grijă de corpul vostru. Nu mai bine le dați sfaturi de viață utile din experiențele voastre mai puțin reușite...

Prima experiență sexuală a fost una bizară. La 13 ani, a fost ciudată, nu știam ce să fac. Profesoarele care se dau fete mari. Nu vă mai dați fete mari că ați fost colege de generație cu mine, iar la Eforie Nord, la Costinești...

Vă aduceți aminte? Că ați ajuns directoare, profesoare. Vorbesc de alea pe care le cunosc. Sunt multe altele cu care nu am avut ocazia să am relații intime. Voi astea care la 14 ani o ardeați așa cu mine. Și părinții voștri vă știu de îngerași, e corect să dați lecții și să vă rățoiți la fetele din ziua de azi?

Şi apropo de astea, de prefăcutele astea, care astăzi sunt nişte îngeraşi, de fapt eu ştiu foarte bine cine sunt şi ce le poate capul”, a zis Cumpănașu.

Newsweek România i-a cerut un punct de vedere lui Alexandru Cumpănașu, dar acesta a refuzat dialogul.

Investigat de poliție

Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmulețele postate de Alexandru Cumpănașu pe rețeaua TikTok. Poliția s-a autosesizat și cercetează dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidențiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Contul „proful online” este administrat de Alexandru Cumpănaşu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te