Incredibil! E mai ieftin să mergi la Untold în Dubai decât la Cluj. Diferențe de sute de euro

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 16.11.2023 - 21:28
E mai ieftin să mergi la Untold în Dubai decât la Cluj - Foto: Facebook
E mai ieftin să mergi la Untold în Dubai decât la Cluj - Foto: captură video

România exportă, în premieră, distracție. Untold, festivalul românesc de muzică electronică născut la Cluj, va avea loc în premieră și în Dubai, în februarie 2024. Incredibil, însă, comparând prețurile, e mai ieftin să mergi la Untold în Dubai decât la Cluj.

SHARE

După opt ani în care a făcut istorie la Cluj și și-a câștigat un renume pe scena entertainment-ului mondial, festivalul Untold va fi organizat și în Dubai, cu sprijinul Ministerului Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai. 

Faimosul Expo City Dubai, locul unde s-a desfășurat World Expo 2020 și care a fost transformat după aceea într-una din cele mai impresionante atracții ale orașului, va deveni casa Untold Dubai în februarie 2024 și va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale.

E mai ieftin să mergi la Untold în Dubai decât la Cluj

Cum Dubai se află și printre destinațiile preferate de români și, cu siguranță, există fani Untold care vor vrea să participe și la festivalul din Dubai, agențiile de turism din România au pregătit pachete speciale pentru Untold Dubai.

Incredibil, însă, prețul total al experienței este mai mic decât la Cluj, de exemplu, pentru un bucureștean. 

Concret, pachete speciale pentru Untold Dubai includ zbor București - Dubai, 7 nopți cazare cu mic dejun în perioada 14 - 21 februarie 2024, transferuri și General Access Pass la Untold Dubai.

Citește și: Au „bubuit” tarifele cazărilor în Cluj pentru Untold. Se cere și 5000 lei pe o locuință la periferie

Prețurile pachetelor pentru Untold Dubai cu zbor din București pornesc de la 790 de euro de pesoană, în cazul unui hotel de 3, iar la 4* variază între 1.025 euro și 1.350 euro. Bine, cine dorește poate alege și un hotel de câteva mii de euro pe noapte, în Dubai aproape orice fiind posibil, dar aceasta este altă poveste. 

Prețuri la Untold Cluj 2023

De la București la Cluj, pe șosea, sunt circa 450 de kilometri. Deci, drumul cu mașina, la un consum mediu de 8 litri/100 km costă aproximativ 500 de lei (100 euro). Iar cine a preferat avionul pentru a ajunge la Untold Cluj 2023 a scos din buzunar minimum 155 de euro. 

Citește și: Cât costă un bilet de avion către Cluj în perioada Untold. Tarom a suplimentat zborurile

Apoi, în ceea ce privește cazarea, în perioada Untold Cluj 2023, „bursa” cazărilor din „orașul de 5 stele” a bubuit. 

Clujenii au cerut pe o garsonieră sau un apartament cât chiria pe mai multe luni în mod obișnuit.

Pe o garsonieră centrală, în Piața Cipariu, de exemplu, o clujeancă cerut 600 € pentru toată perioada festivalului, adică 4 zile.

Iar un apartament cu 3 dormitoare, living și baie în Cluj a costat și 1899 lei/zi, adică 380 €, plus o garanție de 2.500 lei. Perioada minimă de închiriere solicitată de proprietar pe AirBnb a fost de 4 nopți. Așa că doar cazarea pe perioada festivalului a ajuns în cazul de față la 1.520 €.

Citește și: „Bursa” cazărilor la UNTOLD: Patru zile într-o garsonieră, cât un sejur la 3 stele în Grecia

La hotelurile din Cluj, o cameră pentru 2 adulți la un hotel de 3* situat la 1,7 km de centrul Clujului, în perioada 3-6 august 2023, a costat 3.600 lei/3 nopți (720 €), de exemplu. 

Iar la o pensiune de 4*, situată la 1 km de centrul Clujului, camera a ajuns și 4.360 lei (870 €), în perioada 3-6 august 2023. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te