duminică 05 octombrie
EUR 5.0889 USD 4.3349
Abonează-te
Newsweek România

Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii?

Data publicării: 29.03.2025 • 19:29 Data actualizării: 29.03.2025 • 19:37
Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii? - Foto: Pexels/Zeynature
Criza cafelei: De ce plătim mai mult pentru o ceașcă și ce soluții găsesc antreprenorii? - Foto: Pexels/Zeynature

Scumpirea accelerată la nivel global a cafelei a făcut ca, la Iași, cafeaua să nu mai fie doar un ritual de dimineață sau un motiv pentru socializare, ci a devenit un indicator economic, un barometru al schimbărilor din piață.

Scumpirile succesive pun presiune pe afacerile locale și schimbă obiceiurile clienților. Cum reușesc antreprenorii locali să se adapteze la creșterea accelerată a prețurilor, fără să-și piardă clienții?

Ca să aflăm răspunsul la această întrebare, am stat de vorbă cu reprezentanții a patru dintre cele mai cunoscute businessuri de profil din Iași, cafenele sau prăjitorii.

Citeşte tot pe Ziarul de Iaşi

Mai multe articole din secțiunea Economie

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România
Newsweek România Ultima oră
Newsweek România
Ultima oră