VIDEO Ce i-a reproșat Piersic lui Bendeac, care i-a căzut în genunchi. 2.000.000 români s-au uitat

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.06.2023 - 16:35
Ce i-a reproșat Piersic lui Mihai Bendeac - Foto: Impact.ro

Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Florin Piersic, rezultând un moment emoționant văzut de 2.000.000 de români pe rețelele de socializare.

SHARE

Florin Piersic i-a reproșat lui Mihai Bendeac că nu îl mai sună și nu îl mai vizitează. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc după un spectacol susținut de Piersic.

„Eu ți-am scris, ți-am dat semnale, spun la toată lumea de tine, am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat, ne-am tăvălit prin platou și ei îmi spun: Nici nu te cunoaște. Nu mai vrea să știe de tine”, i-a reproșat Piersic lui Bendeac. Mihai Bendeac i-a căzut în genunchi lui Piersic care a replicat: „Ai vrut să îmi pupi mâna? Păi, tu ești o nebunie de om”. Mihai Bendeac a promis că îl va căuta pe Florin Piersic. 

Citește și: Florin Piersic nu trebuia să îl joace pe Mărgelatul. A cui a fost ideea să „scuipe” semințe în film

Ce i-a reproșat Piersic lui Mihai Bendeac, care i-a căzut în genunchi

Maestrul și-a amintit că piesa „Străini în noapte”, unde joacă alături de Medeea Marinescu, s-a jucat de peste 1.200 de ori.

Bendeac a postat clipul cu următorul comentariu:

„M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine, dar că persoane “binevoitoare” i-au spus că “nu mai vreau să știu” de dumnealui. I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit.    

Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a scris Bendeac.

Cine e Florin Piersic

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiţi actori români, s-a născut la 27 ianuarie 1936, la Cluj. A absolvit Liceul de băieţi nr. 3 din Cluj (fostul Seminar Pedagogic), apoi Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, promoţia 1957, fiind coleg de generaţie cu artişti precum Leopoldina Bălănuţă, Ioana Bulcă, Ica Matache, Lucia Mara, Dumitru Furdui, Cosma Braşoveanu şi alţii, conform istoriafilmuluiromanesc.ro

Spectacolul său de absolvire a fost "Peer Gynt" de Henrik Ibsen, iar doi ani mai târziu a debutat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, obţinând rolul principal în "Discipolul diavolului" de George Bernard Shaw. Au urmat roluri în piesele "Tragedia optimistă" de Vsevolod Vişnevski, "Oameni şi şoareci" de John Steinbeck sau "Orfeu în Infern" de Tennessee Williams, care i-au scos în evidenţă talentul şi naturaleţea, scrie site-ul Teatrului Naţional Bucureşti.

Pe parcursul bogatei sale cariere, a interpretat zeci de roluri pe scena Naţionalului bucureştean, în piese ca "Act veneţian" de Camil Petrescu, "Zbor deasupra unui cuib de cuci" de Dale Wasserman, "Gaiţele" de Alexandru Kiriţescu, "Idiotul" după F.M. Dostoievski , "Logodnicele aterizează la Paris" de Marc Camoletti, "Cartea lui Ioviţă" de Paul Everac şi multe altele.

Citește și: Piersic, la 87 de ani. A jucat în 55 de filme, se „îndrăgostea de toate partenerele”. Marile pasiuni

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te