Bruce Springsteen revine pe Broadway începând de la 26 iunie; doar spectatorii vaccinaţi au acces

DE Valentin Mirică | Actualizat: 08.06.2021 - 12:15
Bruce Springsteen în 2012, în concert Foto: Facebook

Cântăreţul american Bruce Springsteen a anunţat luni că îşi va relua spectacolul ''Springsteen on Broadway'' în această vară, începând de la 26 iunie, devenind astfel prima vedetă care va concerta la New York, în faţa publicului şi în spaţiu închis, după redeschiderea oraşului.

SHARE

Doar spectatorii vaccinaţi vor putea asista la spectacolul susţinut de ''The Boss', a precizat casa de producţie într-un comunicat.

În vârstă de 71 de ani, rockerul din New Jersey a avut deja 236 de reprezentanţii, cu casa închisă, ale acestui spectacol, în perioada octombrie 2017 - decembrie 2018, un show intim în care evocă viaţa sa şi cariera şi interpretează mai multe melodii, acompanite la chitară acustică, pentru a ilustra acest parcurs.

Artistul, care susţine de obicei concerte uriaşe, pe stadioane pline, a ales de această dată St. James Theatre, o sală cu doar aproximativ 1.700 de locuri, pentru această serie pentru care bilete vor fi puse în vânzare începând de joi. Lista include, pentru moment, 30 de date, până la 4 septembrie.

CITEȘTE ȘI: STUDIU Oamenii posedă codul genetic de a-și regenera părți ale corpului ca salamandrele

Puţine săli de spectacole s-au redeschis pe Broadway, primele mari producţii urmând să aibă loc în septembrie. Musicalul ''Hadestown'' va deschide sezonul pe Broadway, la 2 septembrie.

La jumătatea lunii mai, guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a anunţat că marile săli de spectacole din spaţii închise vor putea găzdui la capacitate maximă publicul, în condiţiile în care spectatorii sunt vaccinaţi. De asemenea, pot fi găzduite şi persoane nevaccinate, dar menţinând o distanţă minimă şi stabilind două zone, una pentru spectatorii vaccinaţi şi una pentru cei nevaccinaţi.

''Mi-a plăcut să fac 'Springsteen on Broadway' şi sunt încântat că mi s-a cerut să reiau spectacolul odată cu redeschiderea Broadway'', a declarat Bruce Springsteen, citat într-un comunicat. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, 39% finalizat. Se montează cabluri. Inaugurat, 2023

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.