Vinovatul accidentului avea asigurare la Euroins. ”Acum pot să-mi ridic mașina doar dacă plătesc eu”

DE Vlad Alexandru | 12.04.2023 - 16:28
Un mecanic repară o mașină Imagine cu rol ilustrativ Foto: Pexels.com

Un șofer carea a fost implicat într-un accident iar vinovatul avea asigurare la Euroins, se vede acum nevoit să-și plătească singur piesele de schiumb pentru că service-ul nu mai vrea să îi acopere cheltuiala.

SHARE

Un șofer care a făcut accident iar vinovatul avea asigurare la Euroins înainte ca această companie să rămână făr autorizație, se vede în situația de a-și achita singur reparația.

Service-ul nu mai vrea să îi dea mașina până nu aduce banii. Omul nu știe ce să facă. Iar în situația lui se află mulți păgubiți.

Vinovatul accidentului avea asigurare la Euroins. ”Acum pot să-mi ridic mașina doar dacă plătesc eu”

Un șofer implicat într-un accident pe vremea când Euroins avea licență, spune că service-ul nu mai vrea să îi înapoieze mașina. 

El a postat povestea lui pe un grup al păgubiților RCA în speranța că va primi sfaturi pertinente despre ce poate să facă 

”Am și eu nevoie de ajutor. Am făcut un accident cu cineva care are asigurare Euroins. Asta se întâmpla înainte de retragerea autorozatiei.

Citește și: Ultima şmecherie descoperită de români: înscenarea de accidente, pentru obţinerea banilor de daune

Am dus mașina la service, am semnat actele ( probabil și cesiune de creanțe), ei au primit acordul de la Euroins pentru reparație și au reparat mașina. Au zis că se ocupa ei direct de tot, incluvis de plata de la Euroins. Nu au avut o piesă și au comandat-o, dar până să vină, au fost retrasă autorizația Euroins.

 Acum service-ul îmi spune că pot să ridic mașina doar dacă plătesc eu și să îmi recuperez eu banii după de la fond. Întrebarea mea e: dacă am semnat cesiune de creanțe mai pot eu să fac cerere de plată, sau să deschid dosar nou de daune pe siteul fondului?

Știe cineva cum se procedează în altfel de situație? Sau unde mă pot informa?”, se arată în postarea șoferului păgubit.

Imadiat, utilizatorii grupului au început să comenteze. Unii au spus că trebuie să meargă cu poliția să își ridice mașina. Alții că mai bine plătește. 

”Eu îți demontam toate piesele. Nu muncește nimeni pe gratis”

În timp ce utilizatorii îl sfătuiau pe șoferul păgubit să se adreseze autorităților, un alt utilizator, posibil angajat al unui service, o ține un ași bună să plătească din buzunar chiar dacă alta a fost înțelegerea la început. 

”Eu în locul lor ți-aș demonta toate piesele puse și te-aș chema să o iei, la starea inițială. Nu muncește nimeni gratis. Trebuie să întelegi, e o situatie extraordinară cu Euroins, o ăa platești tu și o să recuperezi banii de la FGA”, a amenințat utilizatorul care pare să fie un mecanic auto.
 
Ca și cum așa ar fi făcut el până acum, pentru că părea că știe foarte bine ”procedura”, comentatorul a continuat.
 
 
”Sunt ei vinovați că a intrat Euroins în insolvență? Oamenii ți-au reparat mașina și vor banii, eu doar iți zic că fară să plătești nu vezi mașina, crede-mă, o să stea în curte până le intră banii sau dacă te înțelegi cu ei să ți-o readucă la starea inițială.
 
Văd că mulți îți țin partea însă cu banii lor în buzunar, foamea n-are limite. Du-te peste ei cu poliția să vezi ce rezolvi cum zic fomiștii, eu zic să te duci să te înțelegi cu oamenii vezi care e treaba și cum poți să o scoți la capăt, dacă ești cu gura mare îți fac ăia o buleală de n-ai să vezi. Dacă ajungi la judecată mașina tot în curtea lor va sta” a amenințat practic internautul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te