VIDEO Un cascador român a făcut senzație la Românii au talent. Și-a găurit rezervorul ca să ia foc

DE Alin Crișan | Actualizat: 25.02.2024 - 10:15
VIDEO Un cascador român a făcut senzație la Românii au talent. Și-a găurit rezervorul ca să ia foc - Foto: Captură video/ Youtube

Un concurent a uimit cu cascadoriile executate alături de fiul său. Jurații și publicul au trecut prin emoții greu de descris când au privit momentul. Bărbatul și-a găurit rezervorul ca să ia foc.

SHARE

Golden Buzz istoric la Românii au Talent! Pavel Bartoș, cu lacrimi în ochi, Andra, emoționată și ea, iar Mihai Bobonete, lăsat fără cuvinte. Acesta a fost momentul când un concurent a oferit cel mai spectaculos act din istoria emisiunii.

Un cascador român a făcut senzație la Românii au talent. Și-a găurit rezervorul ca să ia foc

Cascadoria realizată de el împreună cu fiul său a fost unică în televiziunea din România. Din acest motiv, Golden Buzz-ul era inevitabil!

Ar putea fi o premieră în istoria Românii au Talent. Mai exact, a fost un moment care s-a desfășurat nu pe scenă, ci în aer liber. Jurații și publicul au trăit emoții uriașe. Unii dintre ei au fost chiar copleșiți de ceea ce se întâmpla în fața lor, potrivit albapress.ro.

La vârsta de 72 de ani, Lae Dreghici, cascador de meserie și extrem de carismatic, a fost protagonistul unui moment ce va rămâne în istoria televiziunii. Însă nu a executat numărul de unul singur, ci alături de fiul său.

Citește și: Suntem singuri? Confesiunea unui spion SUA: Câte nave extraterestre ar fi capturat guvernul american

„Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. Sunt cascador de meserie, în 1979 am făcut primul film și de atunci nu m-am mai oprit și nu mă poate opri nimeni.

Cu o Dacie 1310, am zburat peste patru tiruri în lungime. Pot să vă zic că nu am avut nicio fractură în viața mea.

O să vedeți un tată și un fiu într-o combinată, o cascadă dublă. Vor fi două mașini: una se răstoarnă, cealaltă zboară peste ea”, a spus el la Pro TV.

Spectacolul a fost de-a dreptul uluitor. Panica a cuprins jurații, mai ales când una dintre mașini a luat foc în momentul în care s-a desprins de pe platformă. A fost nevoie de intervenția rapidă a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Citește și: Zeci de români, ținuți sclavi în Spania de interlopul român „Patriarhul”. Cum îi atrăgea?

Totul a fost însă planificat meticulos. Fiecare moment de risc din cascadorie a fost controlat cu precizie, iar securitatea execuției a fost riguros planificată.

Pentru a obține un moment spectaculos demn de Hollywood, cascadorul a pregătit rezervorul de trei litri de benzină special, astfel încât mașina să ia foc în urma impactului.

„Ăsta a fost talentul nostru”, a spus Lae Dreghici la final.

În acest context, Golden Buzz-ul părea inevitabil. Iar cel care l-a acordat a fost nimeni altul decât Dragoș Bucur.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te