VIDEO Pasajul Unirii, „înfundat” a 4-a oară în 3 săptămâni. O autoutilitară s-a înfipt în tavan

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.09.2022 - 16:43
Pasajul Unirii / Foto: România Actualităţi, Facebook

Proaspăt renovat de Primăria Sectorului 4, Pasajul Unirii din București face „victime” pe bandă rulantă. Astăzi, o autoutilitară a trecut fără probleme de limitatorul de înălțime de la intrare, dar s-a înfipt în tavan la jumătatea tunelului.

SHARE

Pasajul Unirii a fost redeschis după renovare la începutul lunii septembrie. În timpul scurs, circa trei săptămâni, patru vehicule au avut progleme cu înălțimea: două autocare, un TIR și, acum, o autoutilitară. 

Miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 13.00, o autoutilitară a trecut fără probleme de limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii, dar a „înfundat” tunelul pe la jumătate, proptindu-se în tavan.

„Sunt restricții de trafic pe sensul de mers către Bulevardul Cantemir. TIR-ul a fost blocat la aproximativ 150 de metri după intrarea în pasaj”, a declarat un reprezentant al Poliției Rutiere.

Citește și: FOTO Un TIR a rămas fără cabină în Pasajul Unirii. Probleme cu înălțimea, după reabilitare?

Șoferul a încercat să dezumfle cauciucurile și să miște vehiculul pe jante, dar „operațiunea” nu a reușit. Circulația a fost blocată total pe sensul Universitate - Unirii, iar polițiștii au reușit să scoată autoutilitara și să deblocheze pasajul în jurul orei 14.30. 

Pasajul Unirii din București are limitatorul de înălțime montat la 3,5 metri de când a fost construit. Iar din 1987 până în prezent, nu s-au înfipt prea multe vehicule în tavan. Acum, însă, după reabilitare, în circa trei săptămâni, a făcut 4 victime. 

Citește și: Mașinile și motocicletele care pocnesc din tobe, interzise noaptea în București. Cum e la Paris

În primele două zile după redeschidere, două autocare au rămas blocate în limitatoarele de înălțime de la intrare. Iar pe 8 septembrie, un camion greu de marfă cu remorcă s-a înfipt în bariera limitatoare de înălțime montată la intrarea în Pasajul Unirii din București pe sensul de mers dinspre Parcul Tineretului spre Piața Universității. Bariera a făcut praf cabina TIR-ului, dar, din fericire, în urma incidentului nu au existat victime. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.