VIDEO Declarația halucinantă a fostului șef al Poliției Caracal: Alexandra ne-a indus în eroare

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 30.07.2019 - 00:54
Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției din Caracal

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a vorbit despre discuția pe care a avut-o agentul de poliție cu Alexandra Măceșanu. Mirea a spus că Alexandra i-a indus în eroare pentru că le-a spus despre un „gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalulu

SHARE

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a declarat că Alexandra Măceșanu i-ar indus în eroare pe colegii săi pentru că le-a spus despre un „gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalului. 

„Prima dată am sunat pe numărul ăla și nu ne-a mai răspuns. Peste jumătate de oră ne-a sunat din nou și ne-a spus că vede un brad, un câine, un nuc. Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Bine, că nu asta contează. Eroarea era totală, am căutat cu poliția... Brazii erau mici, nici nu se vedeau. Apelul a fost în jurul orei 12:00.

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Atunci, întrebați-l pe agentul de la Slatina, că văd că știe prea multe. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie”, a declarat Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal la România TV.

 

Nicolea Mirea susține că nu a știut că tânăra i-a spus agentului Vasilică Florescu că se află în cartierul Bold din Caracal. 

„Nimeni nu a venit să îmi spună mie asta. Oamenii erau toţi în teren şi numai prin telefon am vorbit cu ei, eu nu m-am dus la nimeni şi nu a venit nimeni la mine să îmi spună asta. I-am coordonat prin telefon. Nu, am vorbit cu agentul meu de la Investigaţii criminale, care i-a luat telefonul de la ureche (celuilalt poliţist – n.r.) şi a vorbit la telefon cu fata.

Nu a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 kilometri distanţă. (...) Prima dată când a sunat fata, am sunat pe numărul ăla şi nu ne-a mai răspuns. Peste cam o jumătate de oră a sunat ea din nou. Nu ştiu dacă au sunat subordonaţii mei sau... atunci a apucat să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt nişte câini. Dar ne-a dus în eroare cu o poartă roşie, care nu era la drum”, a afirmat Mirea.

Citește și VIDEO Polițistul care a vorbit cu Alexandra recunoaște că aceasta i-a spus cartierul în care se afla

„Când ştiu acuma tot, toate cercetările, rezultă clar că fata atunci când a vorbit cu noi cred că atunci a fost surprinsă la telefon şi de atunci până am identificat noi locul, al 1.30 – 2 noaptea, când a venit DOS-ul şi ne-a spus „Asta e”, nu ne mai supărăm că nu am intrat la 3 sau la.... Durerea e atat de mare încât vă daţi seama, oricum nu mai puteam face. Atunci nu aveam de unde să ştim, dar acum ştim. Îmi pare foarte rău că nu am putut face nimic pentru copilul asta”, a completat fostul șef al Poliției din Caracal.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te