Interlopul Fluturică e salvamar . A fost recuperatorul Cămătarilor și bodyguard-ul lui Gigi Becali

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 31.03.2024 - 15:20
Interlopul Fluturică Foto: Captură Cancan

Temutul interlop Silviu Dudiță, zis Fluturică a plecat din București pentru a-și deschide afaceri la malul mării. A devenit cunoscut după ce i-a servit pe Cămătari, el fiind recuperatorul care mergea peste datornicii acestora. A fost și bodyguard pentru Gigi Becali.

SHARE

Temutul interlop Silviu Dudiță, zis Fluturică a plecat din București. Cunoscut în trecut drept ”torționarul” Cămătarilor, acesta încearcă să scape trecutul sângeros și și-a deschis o afacere. 

Acum nu mai reucuperează datorii, ci are o afacere în zona serviciilor turistice.

Ce face acum interlopul Fluturică. De la interlop la salvamar

Silviu Dudiță, zis „Fluturică” a stat ani grei în spatele grațiilor, după destructurarea clanului Cămătaru. A fost arestat în 2004, odată cu destructurarea clanului Cămătaru. La momentul respectiv, procurorii au arătat că, aflat în solda Cămătarilor, Dudiță ar fi bătut oameni la tălpi.

Citește și: Interlopul Corduneanu care a construit o grupare după reguli al-Qaeda se însoară. Cine e „curajoasa”

După ce a ieșit din pușcărie, ar fi rupt complet legătura cu clanul Cămătarilor, după ce a fost acuzat de alți membri ai organizației criminale din care făcea parte că ar fi colaborat cu anchetatorii. 

 Acum are altfel de afaceri. Oferă servicii turistice într-o zonă proaspăt reabilitată în cadrul unui program de lărgire a plajelor.

Celebrul interlop și-a deschis o afacere cu jetski-uri, dar este și salvamar.  Totul se întâmplă pe litoral, pe plaja sălbatică de la Capul Turcului, în Eforie Sud.

La începutul anilor 2000, se vorbea despre faptul că Gigi Becali ar fi împrumutat bani de la Nuțu Cămătaru pentru a plăti salariile jucătorilor. 

Citește și: Povestea româncei acuzată că și-a înjunghiat și împușcat soțul, unul din capii mafiei 'Ndrangheta

Relația celor doi s-ar fi sudat și mai mult atunci când Nuțu i-ar fi dat pe omul lui de încredere, Silviu Dudiță, zis „Fluturică”, pentru a fi bodyguardul personal, potrivit Cancan.

 „Colaborarea” dintre Becali și „Fluturică” sa încheiat după ce „Fluturică” ar fi bătut un suporter stelist care intrase pe gazon să-l certe pe Pițurcă la finalul unei partide pierdute de Steaua pe teren propriu. „Locotenentul” Cămatarilor a fost înlocuit atunci cu Lucian Zmărăndescu.

Citește și: Interlopul Crețu, care a stropit o fată cu benzină și i-a dat foc, prins că băga droguri în pușcării

Acum puțină lume mai știe trecutul violent al lui Fluturică. Una dintre ultimele fapte comise cu violență a fost asupra unui patron de restaurant din București. 

El și încă cinci persoane l-au sechestrat și l-au obligat să returneze o mașină.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te