Un bărbat a parcurs 30.000 de km ca să hrănească mii de români. Ce motiv a avut ?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 08.12.2023 - 14:48
Un bărbat a parcurs 30.000 de km ca să livreze mâncare - Foto: Pexels.com - cu rol ilustrativ

Un bărbat a parcurs 30.000 de km ca să hrănească mii de români. Motivul nu este că omul ar fi un globe-trotter sau ar face fapte caritabile. Pur și simplu, deplasarea face parte din serviciul lui.

SHARE

Un bărbat a parcurs 30.000 de km ca să hrănească mii de români. Adică, trei sferturi din lungimea Ecuatorului. Iar cel mai interesant lucru este că a adunat această distanță deplasându-se din obligație de serviciu.

Un bărbat a parcurs 30.000 de km ca să hrănească mii de români. Ce motiv a avut ?

Bărbatul care a parcurs 30.000 de km a plasat mâncare și alte produse la mii de oameni, pe parcursul acestui an. Practic, el a parcurs de aproximativ 15 ori distanța dintre București și Barcelona, de exemplu.

Informația apare în analiza transmisă de platforma Glovo, prin care se poate comanda o varietate de produse, deși mâncarea e în top, conform b365.ro.

În ultimele 12 luni, bărbatul a livrat mai mult de 13.800 de comenzi, înregistrând un număr mediu de 37 de comenzi pe zi.

Pentru rezultatele sale, curierul din Târgu Mures a fost desemnat cel mai activ curier care a livrat comenzi plasate prin Glovo

Citește și: Cum poți câștiga în Germania 2.200 € lunar fără să știi limba. Îți trebuie doar permis categoria B

Potrivit aceluiași raport, în ceea ce privește numărul de comenzi, România se situează pe locul întâi în regiunea Europei de Sud-Est și pe doi, la nivel mondial, din cele 25 de țări în care operează Glovo, după Spania, transmite Glovo într-un comunicat.

Cea mai mare sumă cheltuită pe comenzi de un client a fost de 137.226 lei (peste 27.000 euro), recordul aparținând unui bucureștean

Pe de altă parte, un alt bucureștean a plasat cea mai scumpă comandă, care a cheltuit peste 35.000 lei pe un laptop de gaming și o trotinetă. În același timp, un constănțean a efectuat nu mai puțin de 1.340 de comenzi, adică o medie de 3,5 comenzi pe zi.

În 2023, clienții care au comandat mâncare prin serviciul de curierat au preferat burgerii, shaorma și pizza. 

Cei mai darnici cu bacșisurile s-au dovedit a fi bucureștenii, aproximativ 20% dintre clienții de aici lăsând bani în plus curierilor. Îi urmează cei din Sinaia (18,2%) și din Turda (15,62%).

De altfel, România se află pe locul doi la nivel mondial în ceea ce privește bacșișul oferit curierilor Glovo, care operează în 25 de țări.

Citește și: Cât costă cel mai scump brad artificial din România? Mașina pe care o poți lua cu acea sumă

Ciua record a comenzilor a fost, la fel ca în 2022, cea de 8 martie, iar „minutul de aur”, în care au fost plasate cele mai multe comenzi a fost la ora 10.00, când s-au livrat 371 de comenzi și 2238 de produse în toată România

De altfel, în 2023, top 3 al lunilor din an în care românii au plasat cele mai multe comenzi cuprinde, în ordine: martie, ianuarie și mai.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te