Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Este profesoară de engleză

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 15.02.2024 - 17:39
Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Este profesoară de engleză - Foto: Ana Maria ileana / imagine cu rol ilustrativ

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Este profesoară de engleză. Cine este frumoasa profesoară și de unde provine?

SHARE

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Este profesoară de engleză. Cine este frumoasa profesoară și de unde provine?

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024

Concursul Miss World se află anul acesta la cea de-a 71-a ediție, iar România va fi reprezentată de o profesoară de engleză.

Citește și: Scenariu de film, la Miss Univers. Organizatoarea din Nicaragua, exilată din cauza câștigătoarei

De-a lungul timpului, Ada-Maria Ileana a obținut mai multe titluri importante la astfel de competiții, precum Miss World România 2023 sau Miss Internațional România 2022.

Ada-Maria Ileana este din Bucureşti şi a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și pasionată de relații internaționale și diplomație, iar de 6 ani lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

“Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin.

Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu dumneavoastră că și așa încep să mă simt bătrână.

Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând. Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani.

Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil”, declara Ada Maria Ileana în 2022, într-un interviu pentru Click.

Ce spune despre concursul la care va participa?

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție.

Citește și: Favorită la titlul de Miss, divorțată, scriitoare, femeia ce a spart toate tiparele moare la 34 ani

Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare.

Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe.

În drumului meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, „Investitorii în Visuri”. Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României!” a declarat pentru Click!.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te