Tânăr arestat după ce a adus prăjituri cu canabis la o petrecere. 16 invitați au ajuns la spital

DE Daniel Toșa | 23.01.2023 - 11:31
Tânăr arestat după ce a adus prăjituri cu canabis la o petrecere. 16 invitați au ajuns la spital - FOTO: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în Râmnicu Vâlcea în seara zilei de 21 ianuarie, a fost reţinut de procurorii DIICOT şi este cercetat pentru infracţiunea de trafic de risc, a informat IPJ Vâlcea.

SHARE

Bărbatul este bănuit că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit canabis, iar în urma consumului 15 dintre participanţii la petrecere au ajuns la spital acuzând stări de rău.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea au efectuat duminică o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder", a precizat sursa citată.

Citește și: „Bucătarul lui Putin”, deranjat de comparația cu Rasputin: Eu îi fac să sângereze pe dușmanii Rusiei

Bărbatul, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea şi va fi prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: SUA extind prezența militară în România. Ce trupe ne apără în perspectiva unei agresiuni rusești

Prajituri cu canabis

Mai multe persoane care participau la o petrecere organizată, sâmbătă seara, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital după ce au acuzat stări de rău, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

"La data de 21 ianuarie, în jurul orei 20,20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău. La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite", a precizat sursa citată, potrivit Agerpes.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te