Strigătul unei mame către Ceruri: „Vă implor, nu-mi lăsați fiica să moară la doar cinci ani”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 26.07.2024 - 14:03
Strigătul unei mame către Ceruri: „Vă implor, nu-mi lăsați fiica să moară la doar cinci ani” - Foto: Facebook/ Victoria - Când speranța nu este de ajuns

„Vă implor, nu-mi lăsați fiica să moară la doar cinci ani”. O mamă își stigă durerea la ceruri după ce fiica ei a fost diagnosticată cu boală mortală care începuse să se răspândească în sistemul nervos central.

SHARE

Povestea tristă a Victoriei începe la vâsta de 5 ani, chiar de ziua ei, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Împreuna ne putem mobiliza pentru a salva viața micuție Victoria!

Cei care vor să o ajute pe Victoria să trăiască o pot face accesând link-ul >> https://go.chanceletikva.com/victoria

Strigătul unei mame către ceruri: „Vă implor, nu-mi lăsați fiica să moară la doar cinci ani”

Mama copilei cu chip de înger au aflat cu stupoare că fiica ei are cancer la creier, care începuse să se răspândească în sistemul nervos central.

„Vă implor, nu-mi lăsați fiica să moară la doar cinci ani”, așa își începe mama Victoriei stigătul de ajutor către Ceruri

„Când Victoria a împlinit cinci ani, toată lumea a venit la noi să sărbătorim și eram atât de fericiți.

Ea este fiica la care am visat atât de mult, frumoasa - ea este inima mea, întreaga mea lume. Dar, tocmai în cea mai fericită zi a ei, am aflat că are cancer la creier, care începuse să se răspândească în sistemul nervos central.

La câteva minute după ce am coborât în parc, Victoria a leșinat și a început să aibă convulsii. A început să facă spume la gură, iar părul ei frumos și blond a devenit ud.

La început, am rămas încremenită și neputincioasă, fără să știu ce să fac.

Mi-a luat ceva timp să apăs pe butoanele telefonului pentru a chema o ambulanță. Nu-mi venea să cred că într-o zi atât de fericită voi primi o veste atât de rea.

Am dus-o la spital și, după ce i s-a făcut o tomografie computerizată la cap, medicul mi-a spus că avea o tumoare care se răspândea în trunchiul cerebral.

Am semnat multe documente și a început tratamentele de chimioterapie.

Au conectat-o la tuburi care îi injectau în corp substanțe ce o făceau să țipe, să vomite și să urle de durere, chiar și atunci când puterile ei erau complet epuizate.

Așa a fost viața noastră în ultimele luni, în fiecare noapte țipa și plângea că îi arde capul, până când adormea de epuizare. În fiecare noapte mă rog să mă trezesc dimineața și să constat că totul a fost un vis urât.

„Mă trezesc lângă patul ei și totul este în continuare același iad”

Îmi amintesc momentul în care am închis ochii, crezând că totul a fost doar un vis - că totul se va termina într-o clipă. Nu-mi venea să cred că se întâmpla cu adevărat. Apoi, în fiecare dimineață, mă trezesc lângă patul ei și totul este în continuare același iad, în timp ce fiica mea se luptă pentru viața ei.

Are doar cinci ani și a suferit atât de mult în scurta ei viață. Îi este în permanență frică de moarte. Soțul meu nu mai funcționează din cauza stresului. Crede că este un tată rău și că și-a dezamăgit fiica.

Îi explic că ea este gata să lupte cu toată puterea ei, este cea mai puternică fetiță din lume! Nici măcar nu înțeleg cum de s-a îmbolnăvit de această boală cumplită. Dar asta nu ne face părinți răi, nu-i așa? Nu știu ce să mai cred!

E atât de mică și neajutorată. Vă rog să vă rugați pentru ca ea să fie sănătoasă!!! 

Medicii ne-au asigurat că poate trăi - ne-au promis că poate fi salvată. Dar există doar un tratament cu totul nou care îi poate salva viața.

Sunt gata să zbor la Boston sau oriunde în lume, dar când am auzit costul tratamentului am izbucnit în lacrimi. Nu avem nicio șansă să facem rost de acești bani pe cont propriu.

Are doar cinci ani, fiica mea poate fi salvată - mi-au promis medicii. Dar nu am cum să plătesc pentru tratamentele ei. Inima îmi arde în interior că, din cauza banilor, o voi pierde. Nu pot accepta ca viața fiicei mele să depindă de bani.

Vă implor să nu ignorați viața fiicei mele. Vă scriu, implorându-vă din inimă de mamă.

Salvați-o pe micuța mea fiică, are doar cinci anișori. Nici măcar nu a început să își trăiască viața încă!”, scrie îngenuncheată de durere mama Victoriei pe Facebook.

Cum o putem salva pe Victoria

Micuța Victoria are nevoie de 645.789 de euro pentru operația care îi poate salva viața și care îi poate readuce zâmbetul pe buze.

Până în prezent, familia Victoriei a reușit, cu ajutorul platformei Chance for Hope să străângă suma de 530.278 de euro după ce peste 16.900 de oameni cu suflet mare au răspuns strigătului de ajutor către Ceruri al mamei Victoriei

Împreuna ne putem mobiliza pentru a salva viața micuție Victoria!

Cei care vor să o ajute pe Victoria să trăiască o pot face accesând link-ul > https://go.chanceletikva.com/victoria

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te