Scandal la petrecerea de Crăciun. 4 bărbați s-au luat la bătaie pentru o fată. Un polițist implicat

DE Daniel Toșa | 27.12.2022 - 13:35
Scandal la petrecerea de Crăciun. 4 bărbați s-au luat la bătaie pentru o fată. Un polițist implicat - FOTO: Profimedia

Patru tineri s-au luat la bătaie într-un club unde se ținea petrecerea de Crăciun. Martorii care au asistat la scandal spun că au fost îngroziți de violența cruntă de care au dat dovadă cei implicați. O fată ar fi fost motivul pentru care cei patru s-au luat la bătaie.

SHARE

Doi bărbați din comuna Oltenești au fost loviți în repetate rânduri de doi tineri din Lipovăț. Scandalul ar fi pornit din cauza unei fete, iubita unuia dintre bărbații din Oltenești, pe care tinerii din Lipovăț o curtaseră toată noaptea.

Spre dimineață, la spartul petrecerii, cele două tabere și-au dat întâlnire în parcarea localului, pentru a-și regla conturile.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au intervenit să despartă scandalagiii, iar în încăierarea produsă unul dintre oamenii legii era cât pe ce să fie și el lovit de bătăușii din Lipovăț.

Citește și: Șeful Direcției de Informații a Ucrainei: Putin nu mai are rachete. Vom elibera Crimeea cu armele

A fost solicitat sprijinul trupelor de intervenții speciale, care au intervenit prompt și au reușit să despartă taberele, potrivit vremeanouă.

“La ora 4.10, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu (desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență), au constatat, în mod direct, că în zona unui club din municipiul Vaslui, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, are loc o altercație în care sunt implicate mai multe persoane.

Citește și: VIDEO Cum arată elicopterul Black Hawk S în valoare de 13 milioane de dolari pe care îl ia România

Polițiștii au intervenit, au stopat și aplanat conflictul, au restabilit ordinea și liniștea publică și au imobilizat și identificat doi bărbați participanți la încăierare, care ar fi agresat două persoane vătămate (bărbați din comuna Oltenești, județul Vaslui).

La data de 25 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs infracțiunile cercetate, identificarea persoanelor participante, probarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te