Recunoașteți personajul? Fetița din imagine, artista cu care România se mândrește peste hotare

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.10.2023 - 19:06
Recunoașteți personajul? Fetița din imagine, artista cu care România se mândrește peste hotare - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Elena Alexandra Apostoleanu vă sună cunoscut? Și-a început cariera la vârsta de 21 de ani, cu piesa „Hot”. Cântăreața este din Constanța și a reușit rapid să-și facă o carieră de succes atât pe plan local, cât și internațional.

SHARE

DA, ați ghicit. Este chiar Inna, artista din România care se află în topul celor mai iubite cântărețe din lume. Cu toate acestea, nu mulți dintre ei știu ce relație are artista cu părinții ei sau cum a arătat copilăria vedetei.

Ei bine, se pare că solista, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, a fost o copilă rebelă, care făcea multe năzbâtii. În plus, aceasta recunoaște că nu era AS la matematică și că a și chiulit de câteva ori. Iată ce alte curiozități am scos la iveală!

Inna, copilărie plină de năzbâtii

În urmă cu ceva vreme, artista recunoștea că făcea tot felul de năzdrăvănii pe vremea când era mică. Obișnuia să chiulească de la ore, dar și să se joace mai degrabă cu băieții decât cu fetele. Recunoaște că nu a fost deloc cuminte și că nici la învățătură nu era chiar as, mai ales la matematică. Având, încă de atunci, o fire artistică, nu era chiar adepta științelor exacte.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Alexandra mică era năzdrăvană. Nici Alexandra mare nu e așa departe. Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți.

Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam. Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici…”, a declarat artista potrivit Viva.

Se pare că bunicul ei a fost, de fapt, cel care a inspirat-o pe artistă în alegerea acestui nume, deoarece în copilărie îi spunea Alexandrei Inna.

„Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută.

El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”, a mărturisit artista.

Chiar dacă a avut o copilărie obișnuită, ca oricare dintre noi, Inna a reușit să își împlinească visul de a face muzică. Ea este primul artist european care a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar celebra publicație The Guardian a numit-o unul dintre cele mai mari exporturi ale României.

De-a lungul carierei sale de până acum, INNA a susținut peste 750 de concerte în întreaga lume: Mexic, Statele Unite ale Americii, în Europa, Japonia sau Chile.

Artista are o comunitate de fani impresionantă și în social media: pe Facebook are peste 11 milioane de fani (mai mulți decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,4 milioane de followers și 1,7 milioane de followers pe Instagram.

Inna și Deliric se căsătoresc

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se afișează împreună, însă fără a epata, încercând să-și țină relația cât mai discretă. 

Primele zvonuri privind relația lor au apărut în vara anului 2020 și, dacă la început erau mai reticenți în gesturi, se pare că cei doi nu mai țin cont de nimic. Petrec foarte mult timp împreună și se bucură de fiecare clipă petrecută unul în compania celuilalt.

Inna a dezvăluit că se înțeleg foarte bine și că au foarte multe lucruri în comun. Artista a mărturisit că se află într-unul dintre cele mai bune momente din viața sa. De asemenea, cei doi urmează să se căsătorească.

Se pare că Inna nu are o relație apropiată doar cu Deliric, ci și cu părinții acestuia. Artista a dezvăluit că are o legătură extrem de strânsă cu socrii săi, descriindu-i ca fiind niște oameni plini de afecțiune. Socrii sunt pregătiți pentru faptul că se vor înrudi. Și părinții Innei sunt de acord cu relația celor doi, ba chiar se înțeleg la rândul lor foarte bine cu rapper-ul

„Ne înțelegem foarte bine, sunt niște oameni buni, calzi, prietenoși și totul decurge minunat de fiecare dată când ne întâlnim. Și cred că același lucru este valabil și pentru el în ceea ce îi privește pe părinții mei. Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși”, a declarat Inna.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te