Recunoașteți personajul? Băiețelul care nu avea bani nici de bilet de tramvai a ajuns artist celebru

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.09.2023 - 01:03
Recunoașteți personajul? Băiețelul care nu avea bani nici de bilet de tramvai a ajuns artist celebru - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Băiețelul din imagini a ajuns astăzi unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Piesele sale sunt un succes, însă cea cu care s-a remarcat cel mai mult este ascultată în perioada sărbătorilor de iarnă. Tu ți-ai dat seama?

SHARE

Dacă încă nu ai ghicit este vorba despre Paul Surugiu, cunoscut și sub numele de Fuego cu cea mai celebră melodie românească de Crăciun, „Împodobește, mamă, bradul”. 

Paul Surugiu, copilăria frumoasă, dar grea. Nu avea bani nici de bilet pentru tramvai

Fuego a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada copilăriei. Celebrul cântăreț a mărturisit că a trăit o dramă sfâșietoare în momentul în care și-a pierdut tatăl și că până a cunoscut succesul s-a confruntat cu sărăcia. Artistul nu avea bani să-și poartă permite nici măcar un bilet de tramvai.

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

Fuego și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare. Deși acum este cunoscut în toată țara, până să ajungă celebru, artistul a fost un copil sărac, iar trăind chiar și de pe o zi pe alta, din cauză că banii nu-i ajungeau.

Conform spuselor faimosului cântăreț, părinții lui au făcut eforturi uriașe pentru a-l ține la facultate, la București. Acesta a locuit într-o cameră, în internat, cu încă cinci colegi și de multe ori nu avea bani nici măcar pentru un bilet de tramvai, fiind nevoind să parcurgă pe jos o distanță mare, de la Obor până la Drumul Taberei.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București.

Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a spus Fuego la Antena Stars.

Așadar, Fuego a mărturisit că le este recunoscutor pe viață părinților, deoarece s-au sacrificat foarte mult pentru el. Cântărețul a povestit că aceștia își dădeau amândoi salariile pentru a-l ajuta să studieze.

„Când eram mic aveam un zâmbet șturlubatic, că nu prea știau ai mei când sunt serios sau când am în plan vreo năzbâtie. Mi-aduc aminte de acei primi ani și n-am cum să uit câteva imagini întipărite în sufletul meu – mama încercând să mă învețe cântece, tata care mă înregistra cu un casetofon, plăcile de vinyl pe care le ascultam împreună, cornulețele pe care le luam când mergeam la grădiniță sau bucuria de a mă juca, în felul meu, în liniște, fără telefon, tabletă sau orice altă nebunie modernă care acaparează acum atenția celor mici.

Eu cred că am avut o copilărie echilibrată, cred că am evoluat frumos și mai cred din suflet că în viață sunt esențiali cei șapte ani de acasă!” a scris artistul într-o postare pe Facebook.

Dezvăluiri dureroase despre tatăl decedat

"Tatăl meu avea o problema din gena. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu. Atunci tehnica medicala nu era ce e acum.

Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat. Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la "Cântarea României." Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casa. Luam casete și le înregistram cu noi."

Fuego a vorbit despre relația cu tatăl lui, care s-a stins din viață cu mult timp în urmă, când avea 59 de ani. Cântărețul a avut o relație foarte bună cu el.

“Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam, și mă uimea cu toate cunoștințele sale. Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc!”, a declarat Paul Surugiu pentru VIVA.

Citește și: Dramele din viața lui Celine Dion. Soțul și fratele au murit la două zile distanță, de aceeași boală

Artistul și prezentatorul TV a fost foarte afectat de moartea tatălui, dar și a bunicii, de care era foarte apropiat. În același timp, Fuego știe că datorită lor este omul din prezent.

“Anumite răni nu se șterg niciodată… Viața merge mai departe, dar imaginea lor e impregnată acolo în sufletul meu! Iar eu sunt eu, cel de azi, și datorită lor!”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te