O fată de 14 ani a fost molestată de un fost candidat la Consiliul Local

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.04.2022 - 16:23
Foto: INQUAM Photos/ Cornel Putan

Puștoaica i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat, iar femeia a mers la Poliție și a povestit prin ce a trecut fiica ei. Un bărbat de 56 de ani, fost candidat la Consiliul Local din comuna Ciurea, jud. Iași, a fost arestat. Conform anchetatorilor, ar fi mai multe victime minore.

SHARE

O fată de 14 ani a fost agresată sexual de un individ în vârstă de 56 de ani.  

La finele săptămânii trecute, Neculai Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală.

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

O puștoaică în vârstă de 14 ani a fost agresată sexual de un individ din Ciurea. Puștoaica i-ar fi povestit mamei sale prin ce a trecut, iar femeia a mers la Poliție și a povestit prin ce a trecut fiica ei. Asta s-a întâmplat pe 1 aprilie 2022, conform BZI. 

Citește și: Interlopul Culiță Gioni Plop, suspectat că și-a bătut fratele până la omorât. Inițial a stat ascuns

„Pe data de 1 aprilie 2022, agenții din cadrul Postului de Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a fost agresată sexual de un consătean. Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul de 56 de ani, în anul 2020, precum și în februarie 2022, ar fi agresat sexual minora.

Citește și: Ministrul apărării rus a fost otrăvit și a suferit un infarct masiv. Unele surse spun că ar fi murit

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pe data de 16 aprilie 2022 de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, iar, la aceeași dată, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, a precizat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și: Un tânăr a rămas fără mașină după ce mecanicul care trebuia să i-o repare s-a spânzurat

Bărbatul arestat lucrează la o școală

Sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Neculai Stan.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul ce îl privește pe inculpatul Neculai Stan, pentru săvârșirea a două infracţiuni de agresiune sexuală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.
De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Neculai Stan.

Așadar, acum urmează ca magistrații de la instanța superioară să stabilească în această săptămână ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat de agresiune sexuală.

Surse judiciare au precizat că Neculai Stan a fost trecut pe lista PSD de candidați la funcțiile de consilieri locali din comuna Ciurea. De asemenea, acesta a deținut și un magazin, pe care, între timp, l-a închis.

Acum, el ar fi angajat în cadrul școlii din localitate. Aceleași surse au afirmat că ar mai putea fi victime în acest caz, urmând a se stabili în curând acest lucru. La audieri, Neculai Stan nu ar fi vrut să declare nimic.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te