Interlopul Culiță Gioni Plop, suspectat că și-a bătut fratele până la omorât. Inițial a stat ascuns

DE Adrian Costin | Actualizat: 25.04.2022 - 12:34
Foto: INQUAM Photos/ Cornel Putan

Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, Culiță Gioni Plop, este suspectat că și-a omorât fratele în bătaie.

SHARE

Suspectul a stat ascuns vreme de două săptămâni, iar apoi s-a predat polițiștilor ieșeni.

Citește și: VIDEO Accident grav, evitat la limită. Ce reacție au avut șoferii și cum au scăpat trei copii

Recent, polițiștii din Iași aveau să fie informați de reprezentanții Spitalului „Sfântul Spiridon” despre faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi ajuns în comă la Unitatea de Primire Urgențe și că există suspiciuni că ar fi fost agresat.

Citește și: Un bărbat din Oradea, ucis de un asasin plătit de propria soție și iubita acesteia cu 40.000 de lei

Oamenii legii au deschis un dosar penal și au făcut verificări. Între timp, bărbatul internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” a decedat. Anchetatorii au aflat că cel care l-a agresat pe bărbat ar fi chiar fratele său, și anume Culiță Gioni Plop, conform BZI. 

Citește și: VIDEO Mai mulți morți și răniți, după un carambol cu șase mașini pe autostrada Timișoara -Deva

Interlopul Culiță Gioni Plop, suspectat că și-a ucis fratele în bătaie

Oamenii legii au vrut să pună mâna pe Culiță Gioni Plop, însă nu au reușit. Individul dispăruse. Lucrurile aveau să prindă o altă formă joi, pe 14 aprilie 2022, când Culiță Plop s-a predat.


„Potrivit datelor pe care le-am adunat până în acest moment, în perioada 26-28 martie 2022, un bărbat a suferit mai multe agresiuni, ajungând la spital cu diferite leziuni, precum fracturi costale.

În urma internării, victima a decedat în unitatea medicală. Au fost demarate cercetările și s-a ajuns la concluzia că cel care a comis fapta este suspectul, care a fost reținut și, mai apoi, propus spre arestare preventivă.

La audieri, suspectul nu a recunoscut comiterea faptei, acesta susținând că, de fapt, fratele său ar fi fost agresat de alte persoane”, a declarat Ionela Gîmbuță, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Culiță Gioni Plop.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi cu privire la inculpatul Culiță Gioni Plop. Dispune arestarea preventivă a lui Culiță Gioni Plop, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Culiță Gioni Plop”, au precizat magistrații ieșeni.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.