Un tânăr a rămas fără mașină după ce mecanicul care trebuia să i-o repare s-a spânzurat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.04.2022 - 17:20
Un tânăr a rămas fără mașină după ce mecanicul care trebuia să i-o repare s-a spânzurat Foto: BZI

Tânărul a contactat un mecanic pe care-l găsise pe Facebook. I-a spus acestuia ce probleme are, iar mecanicul a venit cu platforma și dus mașina la el în garaj.

SHARE

Emanuel Roca, un tânăr din Iași, a rămas fără mașină după ce a lăsat-o pe mâna unui mecanic pe care l-a descoperit pe o pagină de Facebook. Acesta l-a contactat pe mecanic, care avea un service auto improvizat acasă.

Citește și: VIDEO Florin Salam cântă pentru urmăritul internațional Mircea Nebunu la o tăiere de moț în Milano

Bărbatul a venit și i-a luat mașina stricată de acasă cu o platformă. Ulterior, acesta ar fi vândut mașina și apoi s-a sinucis prin spânzurare.

Citește și: Vrăjitoarea Sidonia, soția șefului clanului Fabian, vizată într-un dosar de înșelăciune și tâlhărie

”Am făcut o postare publică pe mai multe grupuri de Facebook, deoarece este o situație ciudată, pe care oricui i-am povestit-o, nu mă crede.

Citește și: Un bărbat din Oradea, ucis de un asasin plătit de propria soție și iubita acesteia cu 40.000 de lei

Totul a început în urmă cu ceva timp, când am găsit la o postare un comentariu de la un mecanic din Iași, pe nume Marius Bursuc. Își postase acolo și numărul de telefon și spunea că este mecanic și că lucrează singur acasă.

Citește și: Un bărbat din Oradea, ucis de un asasin plătit de propria soție și iubita acesteia cu 40.000 de lei

Repara mașini, le vindea, nu știu exact cu ce se ocupa. Scria mai multe acolo. Am luat legătura cu el și i-am explicat ce probleme are mașina și mi-a spus ce e de făcut, că o să vină el să o ia cu platformă. Totul a fost bine până când situația s-a schimbat total și nici nu îmi vine să cred că e așa. Era un bărbat de aproximativ 38-40 de ani și avea aproape 1.80 metri înălțime”, a declarat Emanuel Roca, ieșeanul păgubit, conform BZI

Citește și: VIDEO Mai mulți morți și răniți, după un carambol cu șase mașini pe autostrada Timișoara -Deva

Acum, tânărul ieșean care a rămas fără mașină, deoarece mecanicul pe care l-a cunoscut pe internet ar fi vândut-o, iar mai apoi s-a spânzurat, caută soluții. Trebuie precizat faptul că nu se cunosc circumstanțele prin care a vândut o mașină pe care nu o deținea.

Citește și: Interlopul Culiță Gioni Plop, suspectat că și-a bătut fratele până la omorât. Inițial a stat ascuns

Soția mecanicului a fost contactată de tânăr, iar aceasta i-ar fi spus că soțul ei a murit, că s-a spânzurat, iar mașina lui este vândută.

Emanuel Roca a precizat faptul că mașina pe care a lăsat-o la reparat nu era una extrem de scumpă, ci una veche, defectă, dar voia să o repare. Însă i se pare că ceea ce i s-a întâmplat lui este fără rezolvare, chiar dacă ar vrea să își recupereze autovehiculul.

”Mașina nu era una foarte scumpă, pot trăi cu pierderea asta, doar că situația în care am ajuns este una destul de ciudată. Pare incredibil ce s-a întâmplat. Toți prietenii care m-au crezut, m-au sfătuit să iau totuși legătura cu Poliția și asta am și făcut, pentru a mă informa măcar ce aș putea face. Nu pot și nici nu vreau să dau vina pe săraca femeie, care acum trece prin ce trece. Mi-a spus să depun o plângere, însă aș vrea mai întâi să vorbesc cu femeia, să văd la ce înțelegere putem ajunge. Nu am mai reușit să vorbesc cu ea de când mi-a spus ce s-a întâmplat”, a încheiat Emanuel Roca, ieșeanul păgubit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te