Nuțu Cămătaru a arbitrat bătaia dintre Bebino și Litrașu și oamenii Prințișorului din Tărtășești

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 31.03.2023 - 15:58
Nuțu Cămătaru a arbitrat bătaia dintre Bebino și Litrașu și oamenii Prințișorului din Tărtășești Foto: cancan.ro

Nuțu Cămătaru a arbitrat conflictul din interlopii Bebino, Aticu și Litrașu, pe de o parte, și Eduard Rusu, zis Prințișorul din Tărtășești și oamenii lui pe de altă parte. Bătaia a izbucnit din cauză că interlopii îl "confiscaseră pe manelistul Luis Gabriel.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Interlopii Bebino, Aticu și Litrașu au sărit la bătaie chiar la ziua lui Eduard Rusu, zis și Prințișorul din Tărtășești, din cauza manelistului Luis Gabriel.

Nuțu Cămătaru se afla și el printre invitați și s-ar fi implicat pentru a arbitra conflictul dintre cele două tabere. 

Incidentul a avut loc la ballroom-ul Rudem din Tărtășești, deținut de tatăl lui Eduard Rusu, fostul primar al localității, Ion Rusu, și de fratele lui, Viorel.

Interlopi și bodyguarzi

Pentru că, tot la finalul săptămânii trecute, era și ziua lui Ion Coporan, un bodyguard care avea în grijă paza unui alt salon de evenimente, pe care familia Rusu l-a deschis în Pipera, Eduard Rusu i-a spus acestuia că își pot face ziua împreună și l-a încurajat să-și invite câțiva prieteni.

Citește și: Patrian, Alin și Piciu, locotenenții interlopului oltean Rechinu, pedepsiți. Bruce Lee a scăpat

Ion Coporan, cercetat alături de frații Anaser și Aramis Duduianu în dosarul în care aceștia sunt acuzați de extorcarea mai multor interpreți de muzică lăutărească, între care și Florin Salam. 

Citește și: Costel Litrașu, autorul „măcelului” din Chiajna, alianță cu interlopul King Kong. Poliția în alertă

Ion Coporan ar fi luat legătura cu mai mulți interpreți de muzică de petrecere, dar aceștia l-ar fi refuzat la cererea expresă a temutului Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre locotenenții lui Nuțu Cămătaru, care s-ar afla în conflict deschis cu acesta.

Până la urmă, a acceptat să cânte, la eveniment, Luis Gabriel, pentru care Ion Coporan ar lucra, ocazional, ca gardă de corp, conform Gândul.

Bătaia a început după ce interlopii îl acaparaseră pe manelistul Luis Gabriel

La ziua lui Eduard s-ar fi adunat aproximativ 100 de invitați, între care și primarul în exercițiu din Tărtășești, Cristian Tudorache.

Citește și: EXCLUSIV Tzancă Uraganu a dat faliment cu shaormeria din București. Ce se întâmplă cu spațiul

De partea cealaltă, Coporan l-ar fi invitat pe Constantin Raiciu, zis Litrașu, care a venit, la rândul lui, însoțit, printre alții, de Marius Alecu, alias Bebino, și Alexandru Stoica, zis Aticu.

De altfel, atât Litrașu, cât și Bebino sunt în control judiciar, ambii pentru tentative de omor, dar și pentru alte fapte de cu violență.

În toiul petrecerii, cei trei l-ar fi acaparat pe manelistul Luis Gabriel, care a rămas să cânte numai lângă masa lor, gest care l-ar fi scos din sărite pe sărbătoritul Eduard Rusu.

Acesta ar fi început să-i înjure, de la mașa lui, pe invitații lui Ion Coporan, care, potrivit unor martori, nu l-ar fi băgat în seamă.

Citește și: Până a venit Poliția, interlopii Litrașu și Aticu au schimbat pistoalele reale cu unele de jucărie

Atitudinea acestora l-ar fi înfuriat și mai tare pe sărbătorit, care, cu toate că se deplasează cu ajutorul unei cârje, s-ar fi dus direct la masa lor și ar fi început să facă scandal.

Bebino a scos bastonul telescopic, Litrașu a scos pistolul

În acest context, unul dintre interlopi, l-ar fi împins, iar Eduard Rusu și-ar fi pierdut echilibrul și ar fi căzut. Imediat, fratele lui, Marius, l-ar fi lovit cu pumnul pe Litrașu și a declanșat, astfel, o bătaie generală în timpul căreia ar fi fost lovit, în cap, de Bebino, cu un baston telescopic din metal, motiv pentru care ar fi avut nevoie de mai multe copci.

Litrașu, în centrul scandalului (SURSA FOTO: CAPTURĂ VIDEO)

În același timp, Litrașu ar fi lovit mai multe persoane cu mânerul unui briceag și ar fi scos inclusiv un pistol.

Acesta și brigada lui au dispărut înainte ca primele echipaje de poliție să ajungă la local, astfel că interlopii au fost citați, ulterior, după ce anchetatorii s-au autosesizat pentru infracțiunea de tulburare a ordinii publice, în condițiile în care, pentru investigarea acestei fapte, nu este nevoie de plângere, prealabilă.

Ca urmare, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, polițiștii l-au adus la audieri pe Costeluș Litrașu, însă Aticu și Bebino apucaseră să dispară. 

Potrivit anchetatorilor, Litrașu a adus cu el și un pistol de tip airsoft, marca Smith and Wesson, despre care a susținut că l-ar fi avut la el în noaptea scandalului. Există, însă, bănuiala că este vorba despre o altă armă, în condițiile în care, din relatările unor martori, pistolul pe care interlopul l-ar fi scos în timpul conflictului ar fi fost unul cu glonț.

De ce a arbitrat Nuțu Cămătaru bătaia

Nuțu Cămătaru, cel cunoscut drept Spaima Capitalei

Cu toate că Litrașu a fost deja arestat pentru 29 de zile, niciunul dintre membrii familei Rusu nu a depus plângere. În acest sens, surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că la scurt timp după producerea incidentelor sângeroase ar fi intervenit Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, care ar fi în bune relații cu socrul lui Eduard Rusu, dezvoltatorul imobiliar din Snagov, Dan Vâlceanu.

Nuțu i-ar fi rugat pe aceștia să nu se adreseze autorităților. De altfel, Aticu este finul lui Nuțu Cămătaru, în timp ce pe Costeluș Litrașu l-a cunoscut la închisoare, unde i-ar fi legat o strânsă prietenie.
.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te