METEO Vom avea zăpadă de Crăciun și de Revelion? Cum va fi vremea în ianuarie?

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.12.2023 - 13:40
METEO Vom avea zăpadă de Crăciun și de Revelion ? Cum va fi vremea în ianuarie ? - Foto: Meteoplus / Facebook

Meteorologii au anunțat precipitații de Crăciun și de Revelion, deci s-ar putea să ningă. Ei au anunțat vremea în ianuarie.

SHARE

Meteorologii au anunțat precipitații de Crăciun și de Revelion, deci s-ar putea să ningă. Ei au anunțat cum va fi vremea în ianuarie.

Citește și: Un ciclon aduce iarna în România. Când va ninge în București și în jumătate din țară?

Conform ANM, de Crăciun, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, dar cu precipitaţii, iar în prima săptămână din anul viitor să avem o vreme mai caldă în mare parte din țară.

Citește și: Unde va ninge de Crăciun și Revelion. Meteorologii au transmis cum va fi vremea de sărbători

METEO Vom avea zăpadă de Crăciun și de Revelion? Cum va fi vremea în ianuarie?

"Pe parcursul săptămânii viitoare, treptat temperaturile vor fi în creştere în majoritatea zonelor din țară. Astfel, așteptăm valori termice care se vor situa peste normalul perioadei în vest, sud-vest, centru. O condiție esențială ca aceste temperaturi să se mențină ridicate și pe parcursul zilei ar fi lipsa ceții sau a norilor stratiformi. Precipitațiile vor fi mai însemnate cantitativ în vestul, centrul și în nord-vestul țării.

Există posibilitatea ca spre finalul săptămânii viitoare vremea să se răcească, iar precipitaţiile în zonele montane să se transforme în lapoviță și ninsori", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 11 - 18 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Prognoza meteo 18 - 25 decembrie 2023

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și nord-vestice.

Vremea 25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 1 - 8 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te