Meghan, apariţie relaxată în parc cu micuţul Archie

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 21.01.2020 - 16:13

Ducesa Meghan a fost surprinsă la o plimbare relaxată în parc, cu micuţul Archie şi cei doi câini ai săi, în Canada, acolo unde va începe o viaţă nouă alături de prinţul Harry, departe de familia regală britanică.

SHARE

De când s-a întors în Canada, acolo unde locuia înainte de căsătoria cu prinţul Harry, ducesa Meghan pare mai liniştită decât oricând şi a fost surprinsă zâmbind tot timpul.

Fosta actriţă a înfruntat vremea capricioasă din Victoria, capitala provinciei Columbia Britanică, şi a ieşit la o plimbare în Horth Hill Regional Park, cu cei doi câini ai săi, dar şi cu micuţul Archie. Meghan a fost păzită constant de doi bărbaţi, îmbrăcaţi în civil, aflaţi tot timpul în spatele ei, la o distanţă discretă.

Se pare că Meghan a revenit la ţinutele sport, relaxate, de dinainte de a deveni ducesă de Sussex. Ea a purtat colanţi negri, în valoare de 98 de dolari, o jachetă sport bleumarin, un fes şi bocanci în valoare de 160 de dolari, cu care a mai fost văzută în 2016 şi care poartă semnătura brandului canadian Kamik, scrie Daily Mail.

Meghan Markle l-a purtat tot timpul în braţe pe Archie cu ajutorul unui ham pentru bebeluşi. Nici de data asta, însă, Meghan nu a scăpat de criticile mamelor vigilente de pe internet, care s-au grăbit să scrie pe Twitter că soţia prinţului Harry „nu a învăţat încă cum să-şi ţină bebeluşul în braţe“.

Şi prinţul Harry a revenit în Canada după ce a încheiat aranjamentele retragerii lor oficiale din rolul de reprezentanţi ai familiei regale britanice.

Arthur Edwards, un expert în monarhia britanică, susţine că Meghan Markle este singura care pare fericită după ce ea şi Harry au renunţat la rangul de membri „seniori“ ai familiei regale şi că şi-au pierdut titlurile de HRH (Alteţa sa regală).

„Harry e trist, regina e tristă, prinţul de Wales e trist, eu sunt trist, dar ei merg înainte cu decizia lor. Singura persoană care nu pare tristă deloc după «Megxit», ba chiar pare că se simte excelent, este Meghan şi cred că ea a fost cea care şi-a dorit asta. Cred că Harry nu-şi doreşte cu adevărat să plece, cred că el e cel mai trist. Ce credeţi că va face el în Canada? El nu face parte din showbiz, nu este un star de televiziune, nu este o astfel de persoană“, a declarat expertul, potrivit foxnews.com.

De altfel, în primele declaraţii publice după anunţul făcut de regină în ceea ce priveşte rolurile lor viitoare, prinţul Harry şi-a exprimat „tristeţea profundă“ şi a spus că decizia de a renunţa la statutul de membri seniori ai casei regale nu fost una uşoară şi a venit după „multe luni de discuţii care au urmat multor ani plini de provocări“.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.