La pușcărie, Radu Mazăre va fi mecanic auto sau tâmplar

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.06.2019 - 13:17

Radu Mazăre, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat de mama sa. Gabriela Victoria Mazăre a anunţat că de săptămâna viitoare, fostul primar al Constanţei ar putea fi dus la muncă, în închisoare existând mai multe secţii de reparaţii, tâmplărie.

SHARE

„Suntem actori foarte buni, el vrea să nu mă facă să sufăr, şi eu la fel. Ne zâmbim. Eu îl încurajez spunându-i că o să treacă, că poate s-or schimba lucrurile între timp, nu ştim ce se întâmplă, el îmi urează sănătate, că am nevoie.

Roxana vien spre sfârştiul lunii (din Magadascar -n.r.), asta cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui Radu. Nu ai ce să pregăteşti pentru nuntă.

Meniu, nimic, zero. Chiar l-am întrebat şi eu, că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichete a scris "se va deschide la nunta lui Radu". Şi acum l-am întrebat, poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate", a declarat Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre, la ieşirea din penitenciar, citată de Mediafax.

Femeia a spus că fostul primar ar vrea să-şi sărbătorească ziua de naştere, care e pe 5 iulie, alături de familie, dacă solicitarea îi va fi aprobată de penitenciar.

„La televizor se uită mai puţin, el seriale nu urmăreşte. De obicei se uita la National Geographic, la History, dar cei cu care e acuma sunt nişte turci, ei se uită la seriale turceşti, el citeşte. Mi-a spus că a fost primit foarte bine.

Chiar şi cei cu care e în cameră. Nici nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru care e destul de mic, pur şi simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mişcare nu are cum, e betonat, el ar mai face exerciţii, să meargă în cap, să nu ştiu ce, dar e betonat, nu are cum să facă asta. Se învârte în cerc acolo, două ore.

În rest, se vede mia puţin. S-ar putea de săptămâna care vine, nu ştie exact, să-l ducă la muncă şi el îşi doreşte. Ei au mai multe secţii, ceva reparaţii auto sau la tâmplărie", a mai spus ea.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021, a precizat, pentru Mediafax, fratele lui Mazăre, Mihai. Potrivit lui Mihai Mazăre, fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -