La Inspectoratul General pentru Imigrări a venit „Moșu”: iPhone 15 Pro Max, de 1.560 € bucata

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 22.12.2023 - 11:26
La Inspectoratul General pentru Imigrări a venit „Moșu”: iPhone 15 Pro Max, de 1.560 € bucata - Foto: Profimedia Images
Inspectoratul General pentru Imigrări a cumpărat și FAX-uri de 4.609 lei bucata - Foto: captură ecran
La Inspectoratul General pentru Imigrări a venit „Moșu”: iPhone 15 Pro Max, de 1.560 € bucata - Foto: captură ecran
Inspectoratul General pentru Imigrări își caută „casă” - Foto: captură ecran

La Inspectoratul General pentru Imigrări a venit „Moșu”. Pe 20 decembrie s-a publicat anunțul de achiziție directă pentru două dintre cele mai scumpe smartphone-uri, iPhone 15 Pro Max, și pe 21 decembrie contractul a fost încheiat pentru 2.426,15 euro, plus TVA.

SHARE

Inspectoratul General pentru Imigrări nu are „casă”, caută să-și cumpere un sediu cu o suprafață utilă minimă de 6.100 de metri pătrați în București, conform anunțului postat pe website-ul instituției, dar acest lucru nu înseamnă că „Moș Crăciun” nu are unde să livreze două dintre cele mai scumpe smartphone-uri, iPhone 15 Pro Max. 

La Inspectoratul General pentru Imigrări a venit „Moșu”: iPhone 15 Pro Max, de 1.560 € bucata

Pe 20 decembrie, Inspectoratul General pentru Imigrări a postat în sistemul de achiziții publice un anunț de cumpărare directă pentru două iPhone-uri 15 Pro Max de 256 GB, de coluare Natural Titanium. 

A primit imediat oferta și achiziția s-a încheiat pe 21 decembrie, pentru suma de 12.058,46 lei (2.426,15 euro), fără TVA. 

Prin urmare, în ajuns de Crăciun, Inspectoratul General pentru Imigrări a dat pe repede înainte câte 1.560 euro pe două telefoane mobile. 

Citește și: Lucrări de 15.000 € fără licitație la liceul prăbușit din Odorhei. Firma, abonată la bani publici

Inspectoratul General pentru Imigrări a cumpărat și FAX-uri de 4.609 lei bucata

Cine și de ce mai folosește FAX-ul în 2023 nu este foarte clar, dar, în luna octombrie, Inspectoratul General pentru Imigrări a postat în SEAP un anunț de cumpărare pentru aparate foto și FAX-uri. 

Prețul unui aparat FAX a fost estimat la 4.609,67 lei, fără TVA. 

Citește și: 1.650.000 lei pentru promovarea unui spital la care nu a început nici construcția. Promis din 2018

„Se va încheia contract de furnizare a unor aparate foto și faxuri. Achiziția produselor este necesară în vederea desfășurării activităților proprii, prin înlocuirea echipamentelor depășite tehnologic, care nu funcționează la parametrii optimi, precum și dotarea personalului I.G.I. cu tehnica necesară desfășurării activităților zilnice.

Necesitatea și oportunitatea achiziției au apărut odată cu înaintarea în tehnologie urmărind totodată obiectivele pe termen lung fixate pe linie de IT la nivelul Inspectoratului general pentru Imigrări și nevoile identificate din punct de vedere tehnic.

Organizarea examenelor de încadrare a personalului și repartizarea studenților din promoțiile școlilor și academiilor de pregătire fundamentează suplimentarea echipamentelor necesare realizării, în cele mai bune condiții, a activităților specifice”, a scris Inspectoratul General pentru Imigrări în anunțul de achiziție.

Inspectoratul General pentru Imigrări își caută „casă”

„Autoritatea contractantă propune încheierea unui contract de vânzare cumpărare, care are ca obiect achiziția unui imobil cu destinația de sediu pentru Inspectoratul General pentru Imigrări în conformitate cu cerințele minime din caietul de sarcini – parte integrantă a documentației de atribuire.

Imobilul care va face obiectul achizițieitrebuie să acopere nevoile Inspectoratului General pentru Imigrări identificate, respective clădire/clădiri (maximum 3) în suprafață utilă de minimum 6.100 mp și teren afferent, spațiu cu destinație de birouri necesare desfășurării activității personalului aparatului propriu.

De asemenea, imobilul droit trebuie să aibă amenajat un spațiu destinat pentru parcarea autoturismelor instituției.”, potrivit anunțului IGI. 

Ofertele trebuiau trimis până în data de 13 decembrie 2023. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te