Interlopul Tyson către Bebino: La pușcărie te-au mutat în patul 3 să speli WC-urile. Caracter infect

DE Adrian Costin | Actualizat: 15.04.2021 - 10:49
Interlopul Tyson către Bebino La pușcărie te-au mutat în patul 3 să speli WC-urile. Caracter infect Foto: Facebook

Un conflict care părea încheiat între două clanuri stă să izbucnească din nou. Interlopul Marius Victor, zis Tyson, din clanul Sportivilor, a trimis un mesaj în care instigă la violență împotriva lui Marius Alecu, zis Bebino. La ultima confrntare, Bebino a fost tăiat cu sabia.

SHARE

Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni și tatăl său au încercat să se impună și în cluburile din București, acolo unde erau însă deja membrii altor clanuri.  

Citește și: Fostul prefect Berbeceanu, ironic cu Voiculescu: Înainte să te schimbe, iese Dacian și te laudă

În ianuarie 2020, Bebino a fost tăiat cu o sabie, în cartierul Tei-Toboc, de Cezar Petcu, zis și Joe. În urma atacului, Bebino s-a ales cu două degete amputate, tendoanele de la mâini secționate și mai multe tăieturi pe torace.

Citește și: Prințul Philip către președintele Nigeriei: „Arătaţi de parcă vă pregătiți de culcare". Marile gafe

Cezar Petcu a fost condamnat pentru tentativă de omor. După ce s-a făcut bine, Bebino a început să țși atace rivalii prin intermediul rețelelor de socializare.

Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

Pe Youtube a fost publicat și un clip intitulat „Sifonu de Bebino. Mare sifon, mare caracter”, în care Bebino este acuzat că a „băgat la pușcărie cinci tineri din Berceni”, care făceau trafic de droguri, a fost jignit după ce a fost numit cu apelativul „Bebina” și au fost publicate copii ale declarațiilor date de acesta în fața anchetatorilor.

Citește și: Interlopul Corduneanu, condamnat pentru șantaj la 100 de zile de muncă în asistență socială

Interlopul Tyson: La pușcărie te-au mutat în patul 3 să speli WC-urile

Conflictul stă să reizbucnească după ce Marius Victor, zis Tyson, un interlop din anturajul lui Mircea Nebunu, lider al grupării Sportivilor, a postat un mesaj de amenințare la adresa lui Bebino și a tatălui său.

 „Ăștia doi au același caracter, caracter infect ca să știți. Și pe ăsta (n.r Joe), la fel, când îl vedeți pe stradă să îl scuipați și să îl înjurați că merită, vă dau eu voie.

Citește și: Interlopul Romi Neguș, săltat și audiat pentru tentativă de omor: N-aveți ce face?

Acum când ai stat la pușcărie, perioada aia de patru luni când ai intrat pe cameră și au țipat ăia pe tine și te-a mutat la patul 3, la curățenie, să speli pe jos, să speli WC-urile și chiuvetele. Și îți mai aduci tu aminte când unul dintre ăia din cameră, că erau o brigadă, ți-a zis să mergi pe vârfuri, să nu mai deranjezi?”, a spus Marius Victor, zis Tyson.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.