Interlopul Stripăru, dereglat de anabolizante, s-a dat la mascații de la închisoare. Voia la umbră

DE Adrian Costin | Actualizat: 07.10.2023 - 18:00
Interlopul Marius Cărciun, zis Stripăru Foto: Stirile ProTV

Interlopul Marius Crăciun, zis Stripăru, a sărit să de bată cu mascații de la închisoare după ce aceștia nu l-au lăsat să stea la umbră în timp ce aștepta o dubă care să-l transfere la un spital din cauza problemelor de sănătate provocate de anabolizante.

SHARE

Marisu Crăciun, zis Stripăru, a fost mâna dreaptă a sângerosului Ion Clămăaru, zis Cap de Porc. Autoritățile din Belgia au fost șocate de amenințările lui Stripăru către un alt român: "BMW-ul şi 28.000 de euro sau familia ta moare!". Ela fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare și acum se află la Penitenciarul de Maximă Securitate Craiova.

Interlopul Stripăru, dereglat de anabolizante, s-a dat la mascații de la închisoare

Interlopul ar avea unele probleme de sănătate, generate de consumul de anabolizante, pe care le-ar fi utilizat în mod excesiv, pentru creșterea masei musculare. Surse din sistemul penitenciar au afirmat că deținutul ar avea unele afecțiuni cardiace, dar și probleme de vedere.

Pe de altă parte, Stripăru și-ar fi injectat o soluție în organul genital pentru a-și impresiona soția la vizita conjugală, însă au existat complicații.

Citește și: Interlopul Stripăru, condamnat pentru șantaj: „BMW-ul şi 28.000 de euro sau familia ta moare!"

În acest context, la data de 21 august bărbatul trebuia transferat, împreună cu mai mulți condamnați, la un spital penitenciar. Pentru că în curtea de transfer era soare, acesta ar fi solicitat unui gardian să-i permită să caute un loc la umbră, unde să aștepte duba.

Angajatul penitenciarului ar fi fost de acord, însă luptătorii trupelor de intervenție rapidă i-ar fi cerut să revină la soare, în rând cu toată lumea, pentru a evita o eventuală revoltă din partea celorlalți deținuți, care s-ar fi putut simți nedreptățiți, conform Gândul.

Citește și: Cine e interlopul care a închis Taverna Racilor. A făcut toxiinfecție și l-a reclamat pe Pescobar

În acel moment, deținutul s-ar fi înfuriat și ar fi devenit, brusc, violent. Acesta s-ar fi repezit la unul dintre angajații închisorii, moment în care ar fi fost imobilizat, mai întâi cu spray lacrimogen și mai apoi prin forță, mai ales că are o constituție foarte solidă și nu ar fi fost ușor de pus la pământ. Ulterior, pe numele acestuia ar fi fost întocmit un raport de incident.

Infracțiuni din tot Codul Penal

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009. Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni.

Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj.

Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te