Cine e interlopul care a închis Taverna Racilor. A făcut toxiinfecție și l-a reclamat pe Pescobar

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.09.2023 - 23:16
Pescobar, patronul de la Taverna Racilor Foto: Facebook/Taverna Racilor Herăstrău - imagine cu caracter ilustrativ
Nelson Mondialu Foto: Facebook

Un interlop celebru a făcut o toxiinfecție la unul dintr restaurantele Taverna Racilor și apoi l-a reclamat pe Paul Nicolau, zis Pescobar. Interlopul clujean Nelson Mondialu a spus că i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce a mâncat la restaurantul lui și a făcut toxiinfecție.

SHARE

”Ați văzut că acolo nu era un restaurant pentru oameni la costum, la papion. Acolo intrai cu adidași de 39 de lei, cu geacă nu știu de care. Oamenilor, asta a fost ceva care nu se merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur!

Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci, (n.red. pentru că m-am simțit așa) pot să nu am ciudă pe această locație? 

Citește și: Mizerie, muște și produse expirate, la Taverna Racilor Herăstrau. OPC a dat amenzi de 140.000 lei

Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a relatat Nelson Mondialul.

Trei restaurante Taverna Racilor, închise

În urma neregulilor descoperite, inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) i-au închis pe bandă rulantă temporar toate cele trei restaurante din țară, din București, Snagov și Timișoara. 

Citește și: „Oferte speciale” la un hypermarket din România. Muște moarte și carne mucegăită găsite de OPC

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au efectuat mai multe controale la Taverna Racilor Herăstrau, au găsit mizerie, muște și produse expirate, printre alte nereguli, și au dat amenzi în valoare totală de 140.000 de lei. Restaurantul nu are nici autorizație de la primărie.

Apoi au fost controlate și restaurantele Taverna Racilor din Snagov și Timișoara, acestea fiind și el închise pentru divere nereguli. 

Pescobar vinde un Lamborghini

Patronul de la Taverna Racilor îşi vinde una din preţioasele maşini. Este vorba despre modelul Lamborghini Urus, cu 650 de cai putere, achiziţionat de Pescobar cu aproximativ zece luni în urmă, cu 300.000 de euro.

"Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, sună anunţul de vânzare postat de Pescobar pe TikTok. 

Patronul de la Taverna Racilor şi-a achiziţiont bolidul în noiembrie 2022

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te