Mirabela Dauer #metoo: Soțul m-a bătut cu fierul de călcat. Era beat. Apoi, mi-a dus flori la spital

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.02.2021 - 15:40
Mirabela /playtech.ro

Statutul de vedetă nu e un scut pentru abuzuri sau violenţă fizică şi psihică, iar numeroasele exemple din ultima perioadă, inclusiv mişcarea #metoo, au demonstrat o realitate tristă.

SHARE

 În plin comunism, într-o vreme în care violenţa domestică era o noţiune aproape necunoscută şi nereglementată, Mirabela Dauer a suferit abuzuri crunte şi a fost la un pas de moarte.

Citește și: Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

Cântăreaţa a mărturisit că cea mai mare greşeală a vieţii sale a fost cel de-al doilea mariaj, cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Fostul soţ a agresat-o fizic într-un mod greu de imaginat, inclusiv în perioada de după naştere. Artista a trăit un adevărat coşmar în timpul celei de-a doua căsnicii, care a durat din 1972 până în 1980

„Pe Doru Traian Popovici l-am cunoscut în Televiziune. Opt luni de zile m-a ţinut aşa: «Guarda che luna, guarda che mare». Aşa m-a cucerit, pentru că eu sunt o romantică incurabilă. Pentru mine, viaţa sexuală nu a fost niciodată importantă, îmi place să fiu mângâiată, să mi se recite versuri. Popovici era un băiat foarte intelgent. Am ţinut mult la el. Chiar l-am iubit, de aceea am făcut un copil cu el. Toţi prietenii mei au fost împotriva acestei căsătorii, mai ales cei din TVR, care îl cunoşteau bine. Tudor Vornicu n-a mai vorbit cu mine doi ani. Dar mie nu mi-a păsat atunci“, mărturisea Mirabela Dauer. Artista nici nu bănuia ce avea să urmeze la doar două săptămâni de la nuntă.

Citește și: Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor, mesaj către bătăușul de copii din Hunedoara

„Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cmeră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă. Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot“, a povestit artista, arată click.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te