Dependentul Dolcan a vrut să fugă cu seiful de la păcănele de două ori într-o noapte. E urmărit

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 29.10.2021 - 22:47
Alexandru Dolcan a vrut să fugă cu seiful de la păcănele de două ori într-o noapte Foto: bzi.ro

Aelxandru Dolcan a încercat să plece cu un seif dintr-o sală de jocuri de două ori în aceeași noapte. Acum trei ani el a mai furat o sumă mare de bani de la o sală, apoi a pierdut tot la păcănele.

SHARE

Rămas iar fără bani după ce-i pierduse la păcănele, Alexandru Dolcan s-a hotărât să fure din nou.  Duminică noaptea, în jurul orei 3.00, bărbatul a intrat într-o sală de jocuri din Iași și a încercat să plece cu seiful.

Citește și: De ce ar fi donat Alex Bodi două mașini de lux clanului Caran. S-ar fi certat cu interlopul Tâmplaru

Nu a reușit, însă nu s-a dat bătut. După câteva ore, aproape de ora 6.00, a mai făcut o încercare. Nici de această dată nu a avut succes.

Citește și: Fotbalistul Bănel Nicoliță a fugit în SUA de teama cămătarilor. Cât a luat de la interlopi

Angajații sălii au anunțat dimineață Poliția, iar în câteva zile polițiștii au reușit să-l identifice și să-l prindă pe Alexandru Dolcan. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Modul său de operare ar fi similar cu cel folosit în luna noiembrie a anului 2018.

A mai spart o sală de păcănele, tot într-o duminică


Atunci, Dolcan a mers tot într-o noapte de duminică la o sală de jocuri de noroc și a plecat de acolo cu buzunarele pline. Tânărul a intrat atunci într-una din sălile de jocuri din Podu Roș și a furat dintr-un seif suma de 17.637 de lei.

Citește și: Monstrul de la ansamblul pentru copii „Drăguţa Siliştea” a făcut sex cu două minore și s-a filmat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași (SIC) l-au identificat și atunci și  l-au ridicat pe hoț.

Surse din cadrul anchetei au precizat că ieșeanul a forțat ușa sălii de jocuri „Fortuna”, a găsit cheia de la seif, care era pusă într-o cutie lângă casa de marcat și a descuiat fără prea multe probleme încuietoarea, apoi a plecat cu toți banii.

Cel mai probabil, bărbatul cunoștea destul de bine sala de jocuri, având în vedere că era client dependent, conform BZI. 

Citește și: Idolii lui Șoșoacă și Simion, Viktor Orban și Putin, impun vaccinarea obligatorie și restricții dure

Banii furați, pierduți tot la păcănele


Din câte se pare, bărbatul a luat o parte din bani și i-a jucat la alte săli de jocuri din Iași. Polițiștii au reușit să recupereze o parte din bani.

„Pentru identificarea bărbatului s-au folosit mijloace specifice, inclusiv camerele de supraveghere din interiorul sălii. Bărbatul a pătruns în interior forțând ușa de acces. O parte din bani a fost recuperată. El este cercetat pentru furt calificat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Din câte se pare, tânărul a vrut să dea o lovitură mai mare.

 După ce a comis furtul, nu a mai frecventat acea sală de jocuri, însă și-a încercat norocul la alte săli. A pierdut sume importante jucând la păcănele, însă avea de unde. Astăzi, cel mai probabil, bărbatul va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor.
 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te