Influencerul Selly, desființat de fani: „Dezamăgirea este că știai versurile manelistului ăla pocit“

DE Mircea Marian | Actualizat: 02.03.2021 - 13:28
Influencerul Selly, desființat de fani Foto: Facebook

Influencerul Selly, desființat de fani pe propria sa pagină de Facebook: majoritatea îi reproșează faptul că se prezintă expert în educație, dar ascultă manele, însă unii critică și faptul că a încălcat normele din perioada pandemiei.

SHARE

“Măi, dezamăgirea nu e că ai incălcat rigorile pandemiei pt că îmi imaginez că v-ați testat în prealabil, dezamăgirea este că știai toate versurile manelistului ăluia pocit. Asta treabă mizerabilă! Pandemia trece, manelele răman. Unfollow“, i-a scris Maria Manuela Nițu, mesajul ei fiind apreciat de 435 de persoane. 

Citește și

Concediu de coșmar în Mexic: închiși într-o încăpere cu un WC cu jumătate de ușă, românii aplaudau când mergea cineva la toaletă pentru ca persoana respectivă să nu se simtă prost

“Ce să îi ceri unui tânăr de 20 de ani fără minte, dar cu fițe și bani. El crede că are toată lumea la picioarele lui și poate face ce vrea el dar nu este așa. Ăsta merită pus să muncească o lună în folosul comunității plus amendă pe măsură“, a transmis Cristian Sobaru.

Citește și: EXCLUSIV Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuță și Blaga

“Păcat băiete...te-ai înfundat singur. De mine un 1 pt simplul fapt ca nu esti capabil să respecți o regula...nu e voie cu petreceri in aceasta perioada. Parca prea mica amenda. Copiii mei au interdicție sa te mai urmărească...“ a comentat Diana Cioca, care a primit “like“ de la 240 de persoane.

Citește și

Directorul piețelor din Timișoara și-a făcut căzănărie de țuică din banii primăriei. Nasleu cu tupeu

“În țara unde au ajuns vedete Vulpița și Viorel, nu mă mir că ai ajuns și tu vedeta multor tineri. Nu te lasa călcat în picioare acum! Arată-le ca ești un cocalar cu principii si mai dă-le o lecție, boss! Vezi la video-ul pe care il faci, să bagi și o manea mișto pe coloana sonoră“, i-a recomandat Doru Maxim.

Citește și

Didilă Foreman, din clanul Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete : I-a dat cuțite în gât și în inimă

“Dacă îți pun o sapă în mană,nu știi ce să faci cu ea.Nu are nimeni nimic cu tine..dar nu ne mai ține lecții de moralitate.N-ai cunoscut nici măcar pe sfert din ce înseamnă viață cu adevărat,precum și greutătile ei.Ești un copil și faci ce fac toți copiii de bani gata:vă dați în stambă peste tot și arătati cât tari sunteți voi.Din păcate,ăsta e nivelul de cultură la noi...trist“, a apreciat Naita Andrei, a cărui mesaj a fost aprciat de 68 de persoane. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.