HOROSCOP, 10 -16 decembrie. Care sunt zodiile ce vor avea de Sărbători liniște, bucurie și iubire ?

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.12.2023 - 11:42
HOROSCOP, 10 -16 decembrie. Care sunt zodiile ce vor avea de Sărbători liniște, - Foto: Profimedia Images

Horoscopul din săptămâna 10 -16 decembrie vă spune care sunt zodiile ce vor avea de Sărbători liniște, bucurie și iubire ?

SHARE

Horoscopul din săptămâna 10 -16 decembrie vă spune care sunt zodiile ce vor avea de Sărbători liniște, bucurie și iubire ?

Citește și: HOROSCOP Ce surprize sunt pregătite pentru zodiile de Pământ în acest sfârșit de săptămână? Noroc

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna nouă în Săgetător de pe 12 este începutul unei mari căutări. Această căutare a cunoașterii și a sensului ar putea veni în timp ce călătorești în străinătate sau te înscrii la un program de masterat, dar ar putea veni, de asemenea, de la vizionarea unui documentar.

Citește și: HOROSCOP Decembrie este luna răsfățului și a clipelor frumoase petrecute cu familia. Zodiacul lunii

Mercur retrograd începe a doua zi, așa că, deși începutul oficial al călătoriei ar putea fi întârziat, atunci când lucrurile vor porni în sfârșit în ianuarie, vei avea cele mai bune recenzii pentru a face din această călătorie una uimitoare.

Citește și: HOROSCOP, luna decembrie. Cine are parte de bani și noroc în dragoste. Care zodii sunt norocoase?

Mantra acestei săptămâni: "Lumea este stridia mea!".

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Unele luni noi sunt pentru a aprinde lumânări și a scrie o mică listă politicoasă a intențiilor tale. Această lună nouă te-a aprins. Într-un minut lași să iasă niște suspine catartice în terapie, iar în următorul îi trimiți un mesaj curajos fostului tău prieten pentru a-i cere scuze. Mercur retrograd începe a doua zi și îți aduce un spațiu necesar pentru a te opri și a reflecta asupra valorilor tale până la sfârșitul anului.

Mantra acestei săptămâni: "Furia mea este justificată".

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna nouă în Săgetător de pe 12 îți aduce mari sentimente de recunoștință pentru cei mai apropiați oameni din viața ta. În timp ce toți ceilalți sunt ocupați cu comisioanele de sărbători, tu îți faci timp în calendar pentru a-ți sărbători partenerul, prietena cea mai bună sau soția de la serviciu.

Mercur retrograd începe a doua zi și oferă spațiu pentru tine și partenerul tău pentru a avea conversații deschise în jurul responsabilităților comune înainte de a accepta o nouă provocare în 2024.

Mantra acestei săptămâni: "Sunt atât de norocos".

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna nouă în Săgetător de pe 12 îți permite să apeși butonul de resetare a rutinelor tale zilnice. Ai fost într-o rutină în ultima vreme, iar această lună nouă îți permite să schimbi lucrurile și să insufli un pic mai multă distracție și umor în viața ta de zi cu zi.

Mercur staționează retrograd a doua zi în sectorul parteneriatului tău, indicând că poate tu și prietena sau prietena ta cea mai bună ar trebui să vă angajați împreună la noi obiceiuri de wellness.

Mantra acestei săptămâni: "Sănătatea este bogăție".

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna nouă în Săgetător de pe 12 te face să-ți regândești întreaga filozofie în jurul plăcerii și al romantismului. De ce să pierzi timpul dând căutând pe aplicații când, în schimb, te poți conecta cu adolescentul din tine? Mercur staționează retrograd a doua zi, inspirându-te să îți refaci programul astfel încât să ai mai mult timp pentru a face ceea ce îți place în următoarele săptămâni. 

Mantra acestei săptămâni: "Viața este atât de distractivă pe cât o fac eu".


Fecioară (23 august - 23 septembrie)

Sărbătorile te fac întotdeauna să te simți un pic nostalgică, iar Luna nouă în Săgetător de pe 12 te inspiră să faci o scufundare în istoria familiei tale. Acum vorbești la telefon cu mama ta întrebând numele de fată al străbunicii tale, iar în clipa următoare ți-ai conturat întregul arbore genealogic.

HOROSCOP, 10 -16 decembrie. Care sunt zodiile ce vor avea de Sărbători liniște, bucurie și iubire ?

Mercur retrograd începe a doua zi, dând startul la trei săptămâni întregi în care vei putea merge și mai adânc. Luați-o încet și acordați prioritate jocului.

Mantra acestei săptămâni: "Cine altcineva poate spune povestea mea?".

Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Deși mai sunt câteva săptămâni până la vacanța de sărbători, ești deja într-o vacanță a minții. Luna nouă în Săgetător de pe 12 face ca acel teanc de cărți stivuite pe noptiera ta să pară mult mai interesant decât oricare dintre angajamentele tale profesionale sau obișnuite.

Mercur retrograd începe a doua zi inspirându-te să îți rearanjezi spațiul fizic astfel încât să se potrivească mai bine cu programul și stilul tău de viață actual. Vei începe anul 2024 într-un spațiu mult mai optimizat.

Mantra acestei săptămâni: "Continuă să înveți mereu".

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Luna nouă în Săgetător de pe 12 te face să simți o recunoștință profundă pentru tot ceea ce ai deja. Anul acesta a fost unul cu mari fluctuații în viața ta profesională și publică și, fie că ai fost concediat, fie că ai fost promovat, această lună nouă te face să te simți norocos că ai reușit să schimbi lucrurile.

De asemenea, s-ar putea să te simți inspirat să faci curățenie în dulap și să păstrezi doar ceea ce reflectă stilul tău cel mai actual. Mercur retrograd începe a doua zi, permițându-ți să faci o pauză pentru a-ți reorganiza atât bugetele, cât și programul.

Mantra acestei săptămâni: "Sunt abundent".

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Lună nouă, tu ești nouă! Luna nouă de pe 12 se află în semnul tău și ești gata să explodezi într-o nouă eră pentru imaginea și identitatea ta. Această lună nouă se simte ca și cum ai apăsa butonul de resetare, mai ales atunci când vine vorba de rutinele tale zilnice. Mercur retrograd începe a doua zi în sectorul tău financiar, încurajându-te să faci o pauză și să îți refaci bugetul, astfel încât să poți da prioritate sănătății și bunăstării tale.

Mantra acestei săptămâni: "Este prima zi din restul vieții mele".

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna nouă din această săptămână cade în sectorul tău inconștient, așa că, în timp ce toți ceilalți se simt fierbinți și picanți, tu te simți anxios și existențial.

Vrei să sari peste toate petrecerile de sărbători și să te retragi în schimb. Partea bună este că această lună nouă îți poate aduce, de asemenea, o claritate bruscă în ceea ce privește sănătatea ta mentală. Mercur retrograd începe pe 13 și îți permite să îți iei trei săptămâni pentru a încetini și a te concentra pe mintea și corpul tău înainte de a începe din nou în 2024.

Mantra acestei săptămâni: "Ai încredere în intuiția ta".

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna nouă de pe 12 te face să te simți ca sufletul petrecerii. Totuși, nu doar participi la petrecere, ci o organizezi. Acum este momentul să te conectezi cu comunitatea ta, să-ți construiești audiența și să devii intenționat în legătură cu visele tale.

De asemenea, s-ar putea să te simți pregătit să tai unele conexiuni drenante în favoarea celor care te fac să te simți bine, mai ales după ce Mercur staționează retrograd pe 13. Următoarele câteva săptămâni sunt pentru a face ceea ce este mai bine pentru tine și pentru sănătatea ta mentală.

Mantra acestei săptămâni: "Visele devin realitate".

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fie că este bună sau rea, luna nouă în Săgetător de pe 12 îți face reputația foarte clară. Această lună nouă te face să-ți stabilești niște intenții puternice pentru cariera și viața publică în următorul an. Acum nu este momentul să fii politicos. Cu această lună nouă, ți se oferă ocazia de a fi tare și de a ocupa tot spațiul de care ai nevoie. Mercur staționează retrograd a doua zi, oferindu-ți timp să lucrezi la aceste vise cu prietenii și comunitatea.

Mantra acestei săptămâni: "Mă duc undeva!".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te