HOROSCOP Decembrie este luna răsfățului și a clipelor frumoase petrecute cu familia. Zodiacul lunii

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 25.11.2023 - 18:04
HOROSCOP Decembrie este luna răsfățului și a clipelor frumoase petrecute cu familia. Zodiacul lunii Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Mai este puțin timp până când vom intra în luna decembrie, o perioadă în care zodiile ne răsfață și petrecem clipe frumoase alături de familie. Astrele au și câteva recomandări pentru a depăși orice impas.

SHARE

Luna decembrie se anunță a fi una plină de emoție și răsfăț, în compania membrilor familiei. Zodiile au parte de clipe frumoase. 

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Abordarea ta aspirațională de a stabili noi obiective de carieră nu va fi suficientă pentru a te îndrepta către noi culmi în decembrie.

Dacă nu îți faci timp să-ți examinezi cu atenție punctele slabe, nu îți vei atinge punctele de referință, Berbec. Acordați o atenție deosebită credințelor și fricilor care vă rețin, conform bustle.com.

Accesați fluxul productiv din decembrie și continuați să vă ocupați de elementele de bază ale viselor tale în creștere. Poate suna plictisitor, dar cu cât dedici mai mult timp și efort etapelor de planificare, cu atât succesul tău va fi mai mare.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Deși s-ar putea să nu te simți încrezător în progresul vieții tale amoroase, nu lăsa sentimentele de anxietate să scape.

Nu este treaba ta să-ți faci griji cu privire la modul în care prezentul ar putea afecta viitorul.

Citește și: HOROSCOP, luna decembrie. Cine are parte de bani și noroc în dragoste. Care zodii sunt norocoase?

Trăiește clipa, Taur, și bucură-te de fiecare secundă de afecțiune, grijă și plăcere intimă împărtășită cu cei mai apropiați și dragi.

Cu cât vă permiteți să vă deschideți mai mult despre sentimentele voastre cele mai profunde, cu atât mai mult vă veți vindeca și veți atrage angajamentul pe care îl doriți prin optimismul și credința voastră.

Ai încredere că cei dragi te vor hrăni în direcția corectă.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Gemeni, fiți atenți la deciziile financiare comune luate în decembrie, mai ales dacă treceți prin momente de frustrare și incertitudine în relațiile voastre.

Implicarea în obligații contractuale cu un prieten, prieten sau iubit îți va amplifica necazurile, deoarece retrogradul perturbator al lui Mercur stârnește confuzie din 13 decembrie.

Tentația de a te arunca complet în munca ta va oferi distrageri de moment și te va umple de pasiune și scop.

Asigurați-vă că evaluați potențialele riscuri atunci când vă implicați într-o competiție aprinsă la locul de muncă sau într-o dragoste plină de dragoste la birou.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Lipsa de încredere în cariera ta te va face să te gândești dacă munca ta grea se transformă în rezultate dorite. Nu te învinge cu o autocritică dură, Rac.

Un ocol poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a aduna inspirație și motivație. Viața ta amoroasă se încălzește în acest decembrie și s-ar putea să fii ademenit de o poveste de dragoste atotconsumătoare. 

Nu ai încredere în oameni prea curând; atașamentele premature ar putea duce la frângerea inimii dacă tu și persoana ta ai așteptări diferite.

Leu (23 iulie-22 august)

Mișcat de o dorință profundă de a vă repara relațiile, le veți oferi celor care v-au dezamăgit șansa de a se răscumpăra.

Nu trebuie să lași complet garda jos pentru a ierta, dar trebuie să fii sincer în intențiile tale de a reconstrui legăturile.

Nu sunteți de acord să vă împăcați dacă nu vă puteți elibera atașamentul față de trecut.

Vă așteaptă noi aventuri de dragoste și veți fi bucuroși că v-ați păstrat standardele ridicate. Distrează-te în timp ce te întâlnești, dar nu te gândi prea departe în viitor.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Regretele vă pot tulbura liniștea interioară în decembrie, provocându-vă să vă trageți la răspundere fără a fi excesiv de dur cu privire la greșelile tale.

Fii bun cu tine însuți în timp ce îți procesezi sentimentele și evaluează dacă lucrurile sunt atât de serioase pe cât par.

Dizolvarea unui vis poate fi deschiderea perfectă pentru următoarea ta aventură. Preocupat de griji și îndoieli, s-ar putea să te străduiești să-ți împărtășești perspectiva.

Vorbește din inimă și vei cere mult respect.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Pe măsură ce începi o nouă călătorie introspectivă, explorează-ți atitudinile și principiile morale în schimbare.

Luați în considerare dacă pozițiile tale anterioare încă sună adevărate pentru tine.

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere 

Tentat să te răsfeți cu luxuri liniștite în timp ce Venus domnește asupra vieții tale financiare din 4 decembrie, trebuie să-ți pui nevoile pe primul loc, ignorând temerile de a fi perceput ca egoist.

Găsiți descoperiri cu sentimentele care vă împiedică să vă vedeți potențialul și puteți atinge repere profesionale satisfăcătoare.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Vești bune, Scorpion! Venus pasionată ajunge în zodia ta pe 4 decembrie, oferindu-ți un magnetism puternic și seducător.

Folosește-ți alura în avantajul tău și lasă o impresie de durată asupra oamenilor pe care îi întâlnești, fermecându-i cu misterul și sex-appeal-ul tău.

Pe măsură ce luna avansează, s-ar putea să vă reconsiderați dacă ați luat decizii mature în ceea ce privește finanțele și îngrijirea de sine.

Evitați să adoptați o abordare prea optimistă a cheltuielilor atunci când vă îndreptați atenția către experiențe și aventuri generoase.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Găsirea cuvintelor potrivite pentru a-ți exprima sentimentele ar putea pune presiune asupra relațiilor tale.

Gestionați în mod privat chestiunile legate de dragoste; s-ar putea să vă fie mai ușor să rezolvați problemele fără influența mediului înconjurător.

Dacă nu te simți înțeles, evită să lași momentele de dificultate să-ți acru în totalitate relațiile.

Pe 12 decembrie, luna nouă din zodia ta oferă o oarecare ușurare și un plus de optimism și încredere. Ai încredere în tine suficient pentru a iniția procesul de vindecare și închidere. Alții vă vor urma exemplul.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Dacă te simți nepregătit pentru provocările pe care viața le aruncă în direcția ta, ia asta ca pe un semn de a încetini, de a te odihni și de a reflecta.

Permiteți-vă să vă deschideți în mod autentic către noi prieteni și păstrați-vă ochii deschisi pentru oportunități romantice prin contacte reciproce.

Decembrie aduce, de asemenea, un potențial imens pentru a găsi pacea cu un inamic, dacă ești dispus să lași deoparte diferențele și să arăți compasiune.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

O explozie bruscă de inspirație și aspirație te-ar putea duce în fantezii nerealiste. Ai grijă să nu te pregătești pentru eșec; faceți planuri pe teren solid și căutați îndrumări de la cei care știu cu adevărat despre ce vorbesc.

Momentele în lumina reflectoarelor vă vor învăța să vă protejați intimitatea.

Reevaluează informațiile pe care le distribui despre tine, în persoană și online, pentru a evita admiratorii obsesivi care își proiectează gelozia și negativitatea asupra ta.

Pești (19 februarie-20 martie)

Reconsiderări profunde asupra carierei tale și eliberarea atașamentelor față de relațiile anterioare te vor tenta către soluții extreme pentru sentimente temporare.

Prinderea unui zbor sau înscrierea la un nou curs de studii ar putea să nu vă rezolve problemele.

Pe măsură ce setea ta de descoperire devine din ce în ce mai intensă, găsește-ți împlinirea prin conversații captivante cu oameni care au puncte de vedere diferite și scufundări profunde în filozofie și valorile tale personale.

Explorarea ta te-ar putea trage într-o direcție interesantă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te