FOTO Primele imagini din noaptea uciderii lui Emi Pian, liderul Duduienilor. Multe inadvertențe

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 25.12.2020 - 18:04
Imagini din dosarul uciderii lui Emi Pian Foto:observatornews.ro

Anchetatorii au refăcut minut cu minut tot ceea ce s-a întâmplat în noaptea uciderii lui Emi Pian. Evident, au fost folosite și toate imaginile luate de camerele de supraveghere din zonă. Un expert criminalist arată însă că există multe neconcordanțe.

SHARE

Expertul criminalist Tudorel Popescu  a analizat toate informaţiile disponibile din noaptea atacului, conform observatornews.ro .

"Din explicațiile formulate de ofițer pe marginea imaginilor înregistrate rezultă că acesta nu a respectat principiul «analizez, interpretez ceea ce văd» ci a avut în vedere probabil unele declaratii ale suspecților ori unele informații din alte surse. Astfel, din imaginile vizionate, datorită numărului mic de pixeli, lumina, etc. nu se pot stabili cu certitudine anumite detalii ci numai acelea cu caracter general. De asemenea se fac afirmății nefondate că: ”...cu mai multe tatuaje pe întreg brațul stâng, având în mână, după dimensiunea și modul în care îl duce, respectiv cu mâinile de capete, un obiect ce pare a fi un topor cu coadă din lemn”, ”....având o borsetă oblic peste piept, ce avea în mână un cuțit”, ”...purtând pe cap o șapcă și având în mâna dreaptă o sabie cu mâner negru (tip katana)” 

Opinie: toate aceste afirmații sunt aberații sau informații preluate greșit din altă sursă", spune Tudorel Popescu 

Citește și

VIDEO Manelistul Dani Mocanu îi înjură pe ceilalți lăutari. El e cercetat pentru că a chinuit un leu

 

Imagini din dosarul uciderii lui Emi Pian Foto:observatornews.ro

Expertul a făcut și o analiză a înregistrărilor:

"Din același proces verbal, ofițerul afirmă că ”...îi aplică lui Gheorghe Emanuel Richard mai multe lovituri cu sabia de sus în jos. În același timp, pe imaginile surprinse se poate vedea prin poarta auto cum Gheorghe Emanuel Richard, care se află în continuare în poziția șezut, avea ambele mâini ridicate și încerca să pareze loviturile pe care i le aplică B4Ab cât și cele aplicate cu toporul de B1Ab”.

Citește și:

VIDEO Români cu porcul la plimbare prin Londra

Opinie: oare cum a putut vedea ofițerul toate aceste aspecte ???. În primul rând prin poarta auto care este semitransparentă se distinge estompat o silueta ce poartă probabil haine culoare deschisă care în momentul descris se află pe sol (cum s-a putut vedea că aceasta stă în poziția șezut cu ambele mâini deasupra capului apărându-se de lovituri ???). Unde a văzut ofițerul în filmare că bărbatul lovește cu toporul ? Nu se vede în filmare!!!!"

Citește și

Blestemul clanului „Pian”. Cum au murit în închisoare frații Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu

Interlopii implicați

Criminalistul precizează că, din cauza caracteristicilor camerei nu se pot distinge în clar trăsăturile fizionomiei persoanelor precum și unele caracteristici individuale ale obiectelor sau înscrisuri, însemne, marcaje, etc.

Citește și

Adevărul despre uciderea lui Emi Pian. Cine e interlopul care obișnuia să-și lichideze concurența

Totuşi, din identificările făcute de organele de cercetare penală și martori a rezultat că:

- bărbatul cu bustul gol (denumit în prezența notă de opinii) a fost identificat în persoană lui Duduianu Vasile zis Grațian 

- bărbatul cu borsetă (denumit în prezența notă de opinii) a fost identificat în persoană lui Duduianu Laurențiu zis Ciprian Pian 

- bărbatul cu pantaloni scurți și pată pe tricou (denumit în prezența notă de opinii) a fost idenmtificat în persoană lui Duduianu Gabriel Cristian zis Ali Pian 

- bărbatul cu capul acoperit (denumit în prezenta notă de opinii) a fost identificat în persoana lui Drăghici Ionuț Gheorghe zis Oneață.

- silueta (denumită în prezenta notă de opinii) a fost identificată în persoana lui Gheorghe Emanuel Richard.

Citește și

FOTO Cea mai sexy sportivă din România e campioană la tenis. A stat 17 zile în carantină în China

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te