Blestemul clanului „Pian”. Cum au murit în închisoare frații Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.12.2020 - 08:18
"Împăratul" Cristofor Duduianu, fiul său Nelson și "Regele" Nicolae Duduianu Foto: Facebook

Temuții frați "Pian" care au dominat ani de-a rândul lumea interlopă din București au sfârșit, pe rând, în închisoare. Ultimul dintre ei, Nicolae, tatăl lui Emi Pian, a murit pe 1 decembrie în Penitenciarul Spital de la Mioveni.

SHARE

Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu au pus bazele clanului "Pian" încă de acum 40 de ani. Originari din celebra comună Sintești (Ilfov), un adevărat rai al infractorilor, cei trei frați au devenit în scurt timp cei mai puternici din lumea interlopă a Capitalei. 

Citește și 

Anaser Duduianu se gândește la răzbunare după bătaia încasată în Anglia: În viață plătim pentru tot

De-a lungul timpului nu le-a rămas nicio infracțiune din Codul enal pe care să nu o fi făcut-o, de la furtrile de fier vechi și tâlhării, până la cămătărie, trafic de droguri și omor.  

Citește și

Rasism netaxat la adresa românilor: Halep-țigancă în Charlie Hebdo, Bănel-cerșetor, Hagi și șatra sa

Segher Duduianu și Emi Pian Foto: Facebook

Ion Duduianu, zis Segher, a fost unul dintre primii lideri importanți ai clanului. În 2018, mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat și trafic de persoane. 

În seara de 2 octombrie 2018, Ion Duduianu a acuzat dureri în piept, așa că a fost transportat de urgență la Spitalul din Găești. Coform cadrelor medicale de acolo, Segher a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce fusese adus la unitatea sanitară. A fost resuscitat timp de o oră, dar nu s-a mai putut face nimic. 

Martorii spun atunci când a fost dat jos din ambulanță le-a spus celor din jur: „Aveți grijă, că eu mor!”.

Citește și

Cine este VISARTA, societatea care monopolizează arta. Salarii de 313.000 de lei, datorii de 877.481

 

"Împăratul" s-a dus la două luni după Segher

Fratele lui Segher, Cristofor Duduianu zis "Îmăpratul" era și el la pușcărie în 2018 și se confrunta cu grave probleme de sănătate. Era condamnat pentru o colecție întreagă de fapte grave. 

În decembrie 2018 fusese transferat în comă de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila, acolo unde a fost supus unei operații complicate. Făcea dializă și fusese operat de ulcer, iar probleme au fost amplificate de diabet. Cristofor Duduianu a murit pe 16 decembrie 2018, la spital. 

Citește și

Anaser Duduianu, snopit în bătaie în Anglia de interlopi din Craiova. Polițiștii îl păzesc la spital

"Regele Pian" a murit pe 1 Decembrie

Nicolae Duduianu (60 de ani), zis "Regele Pian", era încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor. El a călcat intenționat cu mașina un pieton aflat chiar pe trecerea de pietoni. Imediat după ce s-a aflat că "Emi Pian" (39 de ani) a fost ucis, în mass media s-a vehiculat știrea că Nicolae Duduianu ar fi murit în urma unui infarct făcut la aflarea veștii. În realitate, a făcut un preinfarct.

Citește și 

VIDEO Cum a stricat Poliția înmormântarea "Regelui Pian" - Nicolae Duduianu

În august, Nicolae Duduainu nu a primit permisie pentru a putea participa la înmormântarea fiului său.

Starea acestuia s-a agravat în închisoare, astfel încît, la 2 noiembrie, Nicolae Duduianu a fost transfera la Penitenciarul Spital Mioveni. Pe 1 Decembrie a murit în urma unui stop cardio-respirator.

”În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, a transmis Penitenciarul Spital Mioveni.

Citește și 

Manelistul hoț Doru Kolumbianu îl voia la pușcărie pe Orban chiar în ziua în care a fost arestat

Citește și

Interlopilor le place pe Facebook: mașini, manele și panseuri de la cei mai periculoși șefi de clan

"Emi Pian", ucis la barbut

În noaptea de luni spre marți, într-un local din zona Giulești, a fost organizat un joc de barbut la care au participat mai mulți împătimiți ai jocurilor de noroc. Inițial, au fost prezenți mai mulți jucători și interlopi din Capitală. Florin Mototolea, zis "Emi Pian", a venit mai târziu. Mai multe surse au confirmat pentru Newsweek România că Mototolea participa sau era chemat la jocurile de barbut pentru a da bani cu dobândă, dar el nu juca.

În aceea seară, la jocul de barbut se afla și Sandu Ștocaru, un împătimit al jocurilor de barbut. El este cunoscut în lumea subterană a Bucureștiului pentru că organizează celebrul joc „alba-neagra” la bazele Turnului Eiffel, din Paris. „Câștigă câteva mii de euro pe zi la Paris. O parte din bani ajung și la polițiștii francezi din zona Turnului Eiffel”, spune unul dintre cunoscătorii fenomenului.

Citește și

FOTO &VIDEO Cine va prelua clanul Duduianu. Aramis, Instronom, Denom și Seif, cei mai temuți  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te