FOTO Ofensiva polițiilor locale din țară împotriva celor care sparg semințe în parcuri

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 30.06.2021 - 13:29
Ofensiva polițiilor locale din țară împotriva celor care sparg semințe în parcuri. Foto Poliția Locală Bacău

Polițiștii locali din mai multe orașe din țară și din București au postat mai multe anunțuri cu privire la amendarea celor care mănâncă semințe în parcuri și lasă cozile pe jos.

SHARE

„Sâmbătă, în jurul orelor 19.00, pe strada Letea au fost surprinse şi sancţionate de polițiștii locali mai multe persoane care consumau seminţe şi aruncau cojile pe domeniul public. Pe lângă sancţiune, cei responsabili au fost obligaţi să adune mizeria şi să o depoziteze în coşul de gunoi, aşa cum este normal”, a anunțat Poliția Locală Bacău.

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand câștigă în instanță: desființarea a trei structuri ale Sectorului 1, legală

Poliția Locală Tulcea susține că fenomenul „sămânțarilor” este greu de combătut. 

„Cu toate că s-au încercat discuții cu aceștia despre păstrarea curățeniei și cu toate că au fost aplicate multiple contravenții cu privire la respectarea acestor obligații, fenomenul acesta continuă”, au scris polițiștii locali din Tulcea. 

 

Poliția Locală Sector 6 a anunțat pe 24 iunie că a dat amenzi de 68.000 de lei celor care mănâncă semințe în parcuri și aruncă cojile pe jos. Anunțul a fost ilustrat cu fotografii ale unor polițiști locali din alte orașe.

Citește și: Poliția Locală Sector 6 se laudă că dă amenzi pentru semințe în parc, dar cu poze din alte orașe

„Polițiștii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat, de la începutul anului și până în prezent, o serie de activităţi cu scopul respectării prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

Acţiunile au vizat depistarea, identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu menţin curăţenia pe domeniul public în special în Parcurile Marin Preda, Crângaşi, Păcii, Timișoara, Gorjului şi Drumul Taberei.
Astfel, în perioada menţionată, agenţii au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 68.000 de lei mai multe persoane surprinse în timp ce aruncau coji de seminţe pe domeniul public”, a scris Poliția Locală Sector 6.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.