FOTO O tânără șoferiță beată a lovit o țeavă de gaze și un punct trafo. Ar fi vrut să se sinucidă

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 22.09.2022 - 14:30
O tânără șoferiță beată a lovit o țeavă de gaze și un punct trafo. Ar fi vrut să se sinucidă. / Foto: tvmneamt.ro

O tânără de 28 de ani din localitatea Târgu Neamţ a fost rănită grav, după ce a acroșat cu maşina un gard, a mai mers 500 de metri și a intrat într-un branșament de gaze și, apoi, s-a oprit într-un post de transformare electric.

SHARE

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, accidentul a avut loc pe strada Castanelor din Târgu Neamţ, iar şoferiţa, care se afla singură în autoturism, a rămas încarcerată.

"Din cercetări preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 28 de ani, din Târgu Neamţ, conducea un autoturism, din direcţia Târgu Neamţ spre Timişeşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-ar fi continuat deplasarea, pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, acroşând un branşament de gaz şi intrând în coliziune cu un post de transformare electric. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto", a afirmat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, relatează Agerpres.

Citește și: Ești șofer de Uber? Din 2030, Uber va accepta doar mașini electrice. Dacia Spring nu se califică

Oficialul IPJ precizează că şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pompierii din Neamţ au intervenit pentru descarcerarea femeii, ulterior aceasta fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Târgu Neamţ.

Citește și: Vot în Senat: Românii vor plăti ratele la casă ale magistraților. Au salariul mediu de 9.000 lei

"La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că, în urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas încarcerată. Imediat pompierii au acţionat, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, pentru scoaterea victimei din autoturism.

Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ şi transportată la CPU Târgu Neamţ", a subliniat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Irina Popa.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Surse judiciare susţin că tânăra ar fi încercat să se sinucidă. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te