Fostă directoare de penitenciar, acum pensionară MAI și star Onlyfans: Tate m-a tratat ca pe-o soră

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 10.01.2023 - 16:40
Fosta directoare a Penitenciarului Craiova, Oana Tașcău, a lucrat și pentru Andrew Tate Foto: Facebook
Fosta directoare a Penitenciarului Craiova, Oana Tașcău, a lucrat și pentru Andrew Tate Foto: Facebook

Fosta directoare a Penitenciarului Craiova, acum pensionară MAI și vedetă Onlyfans, îi ia apărarea lui Andrew Tate aducându-și aminte de perioada în care a lucrat pentru el. Oana Tașcău a fost acuzată că s-a iubit cu un deținut, după multe alte scandaluri, apoi s-a pensionat,

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Oana Tașcău a fost unul dintre cei mai controversați factori de decizie din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) după ce a ajuns director al închisorii de la Pelendava, din apropiere de Craiova. Presa locală relata că Oana Tașcău a susținut examenul pentru obținerea postului în fața unei comisii din care a făcut parte și Ioan Băla, la momentul respectiv director general al ANP, care este, în același timp, tatăl unuia dintre cei patru copii ai ei.

În urma acestei situații, Băla a rămas fără funcția de conducere. La rândul ei, Oana Tașcău a trecut din scandal în scandal, pentru presupuse angajări ilegale, fals în acte și pentru dispariția unei cantități de 250 de tone de orz, pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii.

Demisă din poziția de director, femeia a atacat decizia în instanță, dar nu a avut câștig de cauză.

Citește și: Tzancă Uraganu, manele, shaorma și actor de succes. "Romina, VTM", a detronat "Avatar" la încasări

După ce a fost directoarea penitenciarului, aceasta  a ajuns șefă de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, unde ar fi întreținut relații intime cu un deținut.

Citește și: Adrian Beleaua Corduneanu, acuzat de cămătărie și șantaj la păcănele, cât pe ce să fie liber

După ce s-a aflat de presupusa aventură cu deținutul, aceasta nu a fost pusă sub acuzare, dar s-a pensionat pe caz de boală. Ulterior, Oana Tașcău și-a făcut unele intervenții chirurgicale, a mers la sală și, după ce a obținut rezultatele dorite, a început să pozeze provocator pe site-urile pentru adulți.

Oana Tașcău a lucrat pentru frații Tate

Fosta șefă de penitenciar spune că a lucrat pentru Andrew Tate și că totul a fost ok.

”Subiectul despre care vreau să vorbesc acum cu voi este Andrew Tate. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos. 

Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. 

În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok", a spus fosta șefă de Penitenciar Oana Tașcău, acum pensionară MAI și vedetă Onlyfans.

Problemele fraților Tate

Cei doi fraţi sunt în arest de două săptămâni. Andrew Tate, alături de fratele său, Tristan Tate, a fost arestat în cadrul unei anchete privind traficul de persoane pe 29 decembrie 2022.

Ei sunt acuzați că au ademenit femei prin metoda loverboy, pe care le-ar fi exploatat sexual.

Citeşte şi: Andrew Tate şi Tristan Tate, arestați 30 zile. Fată din SUA, sechestrată în vila lor din Pipera

Anchetatorii de la DIICOT spun că au identificat până acum șase tinere care îi acuză pe cei doi că le-ar fi manipulat și chiar amenințat, ori șantajat să contribuie la creșterea averii fraților Tate prin furnizarea unor imagini cu ele în ipostaze compromițătoare, în ipostaze pornografice, care erau apoi vândute pe diverse platforme ori site-uri de socializare de specialitate. 

Andrew Tate, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscut pe internet după ce mai multe clipuri în care promova agresivitatea față de femei au devenit virale pe Tik Tok.  Comentariile sale misogine au stârnit deopotrivă critici dure și admirație printre urmăritorii săi.

A devenit „cel mai urât om de pe internet”, iar platforme precum Instagram, Facebook sau Twitter i-au interzis accesul din cauza discursurilor rasiale și homofobe, notează Impact Nottingham.

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te